petak, 3. travnja 2015.

Maybelline Colorama Sjenila

Moram priznati da jako rijetko kupujem mono sjenila,a vjerojatno je glavni krivac zbrka u mojoj glavi koja uvijek sve preračuna i izračuna te zaključi da je povoljnije i bolje kupiti paletu. Međutim nekako su se u mojoj košarici tijekom protekle godine našla dva Maybelline Colorama sjenila. Iskreno,ne sjećam se koji je bio razlog kupnje-ili su bila na akciji ili su mi baš tad trebale baš te nijanse. Ipak se kod mene u krug vrte ta dva razloga i oni su krivac svim mojim nenadanim kupovinama.


Što ja kažem?

Da vam odmah kažem ova sjenila su pozitivno iznenađenje pa ako vas zanimaju možete nastaviti čitati. I svakako ću ih opet kupiti ako budem tražila neku određenu nijansu Uz bazu su mi potraju cijelu noć budući da ih uglavnom ubacim u kombinaciju za izlazak. Što znači oko 8 sati,a vjerujem da bi ona mogla i duže.. Nimalo se ne truse niti se nakupljaju na pregibu kapka. Budući da nemam masne kapke neznam kako bi se ponašala na njima tako da to također uzmite u obzir.I da,pigmentacija je zaista odlična.



Obje nijanse u sebi sadrže sitni shimmer koji se možda neće svidjeti svakome. Taj shimmer se uz bazu baš nekako istakne i naglasi sam sebe.




Cijena,ambalaža,dostupnost...

Sjenila dolaze u jednostavnoj crnoj,platičnoj,čvrstroj ambalaži i svako sadrži malu četkicu za nanošenje sjenila. I ta četkica doista može poslužiti svrsi. Govorim to jer najčešće te četkice koje dobijem završe u kanti za smeće jer se potrgaju,pretvrde su ili nešto slično. Sjenila dolaze u količini od 3 grama i preporučljivo ih je iskoristiti u roku od 24 mjeseca tj. 2 godine. Cijena im je 19,90 i možete ih naći u Dm-u,Bipi i Mulleru. Koliko sam vidjela u mom Kozmu ih nemam,neznam kakva je situacija u drugim mjestima. A izbor nijansi je zaista velik,sigurno sam vidjela 20-ak njih i svatko može pronaći ono što mu treba.







2 komentara:

  1. Srebreno sjenilo izgleda super, uvik pokleknen nad nečim svjetlucavin :D Meni ovi mali aplikatori dobro posluže samo za inner corner :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne volim baš srebrna sjenila, ali ovo smeđe mi se sviđa. :)

    OdgovoriIzbriši