srijeda, 29. travnja 2015.

BeautyUK paleta sjenila

Vjerujem da mnogi od vas znaju koliko je teško pronaći paletu,koja posjeduje više od 4 sjenila,u drogerijama. Poučena svojim iskustvom,odlučila sam predstaviti paletu branda koji možete pronaći u Kozmo drogerijama i koji vam uz Catrice i L'oreal jedini nudi palete na našem tržištu.Ako još neznate što možete očekivati i dobiti od ove palete nastavite čitati ovaj post.

Paleta dolazi u klasičnom pakiranju,izrađeno je od bijele plastike i iskreno ne djeluje kvalitetno i čvrsto,no još nisam imala problema po tom pitanju. Ili mi samo još nije palo na pod?


Sa stražnje strane možete saznati neke osnovne podatke o paleti,konkretno naziv,broj sjenila koje paleta sadrži,sastojke,težinu sjenila i preporučeni rok upotrebe. Ja sam uzela paletu broj 4 koja nosi naziv Galaxy. Ako se ne varam i ako internet ne laže postoje još četiri palete koje nose nazive Eden,Masquerade i Festival. Od ovih koje nemam Eden i Masquerade mi se jako sviđaju zbog nijansi,iako sumnjam da ću ih kupiti.


U paleti možete naći 10 sjenila,a osim toga dobivate još i ogledalo te kistić. Ovo ogledalo je super praktično,dok je kistić isti kao ostali kistići dobiveni sa sjenilima. Posluži u nuždi,iako je po meni dosta loše kvalitete.


Pojedina sjenila nemaju imena i zbog toga mi je pomalo teško reći što mislim o svakom sjenilu. Kao prvo,ova paleta i sjenila koja dolaze u njoj nisu odraz vrhunske kvalitete i u ovom slučaju ne mogu reći da vjerojatno vrijede više nego što su plaćena. Sjenila se dosta truse i nisu baš pigmentirana(osim jedne nijanse) te svako od njih u sebi sadrži shimmer. S druge strane lako se blendaju i mogu se koristiti na dnevnoj bazi,a da look ne ispadne prenapadan što može biti plus za početnike.

 Moram reći da je mene od ovih 10 sjenila dojmilo jedno i to ovo drugo u drugom redu. Po mom mišljenju,previše je dati 50kn za jedno kvalitetno sjenilo u cijeloj paleti. Od palete očekujem da mogu koristiti sva ili barem gotovo sva sjenila i da sam donekle zadovoljna njima. Vjerujem da ovu paletu više neću kupiti,no kao što sam već napomenula neke pozitivne strane zbog kojih će se pokoji početnik možda odlučiti na ovu paletu.

Ovu paletu možete naći u Kozmo drogerijama,kao i ostale BeautyUK proizvode. Cijena joj je 49.99kn.

U nastavku pogledajte swatcheve svih nijansi. Swatcheve sam slikala na dnevnom svjetlu,bez baze i izgledaju intenzivnije nego doista jesu.

  1. red u paleti

2. red u paleti


Imate li možda ovu paletu? Kakvom vam se čini?

4 komentara:

  1. Kad su se pojavile sam se nešto bila zakačila za nju, ali nakon par recenzija sam ju otpisala. Neka je upola manje sjenila, ali da barem valjaju... :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni su ipak draže one njihove manje paletice, imam 2 i često ih koristim

    OdgovoriIzbriši
  3. Strašno mi je kako je kod nas katastrofalna ponuda paleta u drogerijama :/

    OdgovoriIzbriši