petak, 31. srpnja 2015.

Top 10 ispod 50 + DARIVANJE

Vjerojatno ste već vidjeli postove sličnog naziva i sadržaja. Danas sam i ja odlučila napisati jedan gdje ću Vam predstaviti neke od meni fantastičnih proizvoda koje sam nabavila za manje od 50 kuna. Mnoge sam već ranije vjerujem spominjala u favoritima mjeseca,o nekima sam čak napisala recenziju,ali ovako mi je nekako preglednije i sve se nalazi na jednom mjestu,sažeto u jednom postu. Volite li ovakve postove? Imam još odličnih,a ne preskupih proizvoda koje bih željela podijeliti s Vama pa mogu napraviti i drugi dio. Napišite u komentar ako želite čitati o tome,da znam. :D Ali prvo pogledajte koji su se našli u ovom postu.


1. Batiste šampon za suho pranje
Nemam ga dugo i koristila sam ga tek nekoliko puta,a već imam sve pohvale za njega. Ovo je moj prvi Batiste šampon za suho pranje,nemam iskustva s ostalim verzijama,ali sada shvaćam zašto ga ostale cure toliko hvale. Ja sam ga još k tome ulovila na nekakvom sniženju,regularna cijena je 30-ak kuna. Jeste li isprobali koji Batiste šampon? Koji Vam je najbolji?


2.Essence olovke za usne
Nisam se mogla odlučiti koje ću ubaciti Bipa ili Essence olovke za usne. Na kraju su ove ipak pobijedile. Koliko su hvaljene vjerujem da ste već čule za njih,a ukoliko niste trk do najbliže drogerije jer im je cijena 8,90 kuna što je zaista smiješno u odnosu na ono što dobijete.


3.Catrice kistovi 
Iako svi hvale upravo Essence kistove,meni su upravo ove pun pogodak. Nisam to iskreno očekivala i nadala se da ću ovime biti zadovoljna. Čak mislim da su najbolje drogerijske četkice koje sam isprobala pa sam ih morala ubaciti. Cijena im je 15,90kn ako se ne varam.

 4. Manhattan Lip Lacquer
Odlična stvar,kupljena sasvim slučajno. Prvom prilikom kupujem još koje. Nešto detaljnije o ovom proizvodu sam pisala u prošlim favoritima mjeseca pa možete zaviriti i na taj post. Cijena je oko 50ak kuna,a ja sam ga uvrstila u ovaj post jer sam sasvim sigurna da sam ga platila manje od 50 kuna.

5. Golden Rose Velvet Matte ruž za usne
Konkurencija u ovoj kategoriji je zaista žestoka i čini mi se da se svi trude napraviti dobar ruž za usne. Ni GR ne zaostaje u tome te se ova linija ruževa za usne pokazala kao pun pogodak. Nažalost posjedujem tek jednu nijansu,ali ne sumnjam da će se u skorije vrijeme ta kolekcija popuniti. Cijena im je 39,90kn no ako se nađete u BiH svakako napravite zalihe ovih ruževa jer su tamo 50% jeftiniji. Ne razumijem se baš u te cijene,ali definitivno to nije fer.


6. Manhattan Podwer Rouge rumenilo
Još jedan odličan Manhattan proizvod kojeg poželim imati u još pokojem primjerku. Cijena mu je 49,90kn i jedva se provukao u ovu kategoriju,ali neka zaslužio jer je da ga pokažem.

 7. L'oreal micelarna otopina
Ako me pratite/čitate znate koliko favoriziram ovu micelarnu. Znam da su uglavnom sve micelarne u drogerijama ispod 50 kuna,ali ljubav prema ovoj trebam opet,iznova pokazati. Pisala sam i usporednu recenziju pa ako Vas zanimaju detalji potražite članak.Cijena joj je 40-ak kuna i stvarno imam samo riječi hvale.

 8. Essence I <3 Stage baza
Također vrijedi kao i za micelarnu,već sam ga bezbroj puta spomenula i pohvalila. Znam da ga neke cure baš ne preferiraju,ali meni je odličan. I dalje ću ga nastaviti koristiti,ali sam odlučila čim ga potrošim priuštiti su neku drugu,malo skuplju bazu. Ovoj je cijena 20-ak kuna.

 9. Maybelline Color Tattoo sjenila
Ne moram ništa pričati,sve o ovome se već zna. Cijena im je 39,90 kuna ako se ne varam i stvarno su čudo. Neznam da li ste upućeni,uglavnom ja ih pokušavam skupiti sve. Još uvijek sam na tri primjerka,ali budući da je moja lista želja jako dugačka mislim da ću morati malo pričekati s ovim.


10.Make Up Revolution paleta sjenila
I za kraj palete o kojima slušate uglavnom pohvale zadnjih godinu dana ako se ne varam. Nisam isprobala UD palete pa ne mogu usporediti,ali ovo bi navodno trebale biti puno pristupačnije kopije. Ovo na slici je Iconic 3,imate velik izbor na Pink Pandi,a cijena je 40-ak kuna. Vjerujem da ćete pronaći neku za sebe.

I to je to. Kako Vam se svidio ovaj post? Imate li koji od ovih proizvoda? Koji su Vaši dojmovi o njemu? :) Želite li recenziju nekog od ovih proizvoda?

PLUS imam jedan zadatak za Vas.

 Napišite listu Vaših 10 omiljenih proizvoda ispod 50 kuna u komentarima i ostavite e-mail adresu. Uz to obavezno morate lajkati moju Facebook stranicu. Ostavljam Vam vremena do 1.9 što je zaista dosta vremena za razmišljanje. Tada ću odabrati jedan od komentara i autora nagraditi tako da ću mu poslati nekoliko proizvoda s te liste koju ste sastavili.

 A tad kreće nova nagradna igra pa pratite moj blog i Facebook stranicu. Eto nadam se da sam Vas zainteresirala. :D Do čitanja.

Broj komentara: 13:

  1. Veliki pozz!
    Zahvaljujući tvom zadatku i ovom darivanju Ja sam skužila koja sam ja carica šopinga jer ustvari kupim si sve što mi treba(i više od toga) za stvarno "male" novce..odoh prebrojati desetak stvarčica ,i skužim da ih nema desetak nego malo vise od toga al evo onih koje često koristim i lajkam: Essence all eyes on me-jajo zahvalna maskara koju koristim na dnevnoj bazi, koštala je ni dvadesetak kuna, Nivea dezodorans invisible for black&white kupljen u dm na akciji za 10kn, labello repair&beauty fantastična stvarčica -kupljen u Kozmu sa 15%popusta na Kplus kartici, Afrodita oljni odstranjivač laka za nokte od nevena, nekih 10-tak kuna u Konzumu ali skida sve u dva poteza i ne isuši mi nokte, Afrodita SOS losion, najskuplje trenutno na listi ali vrijedi svake kune, Catrice Absolute Rose svi ga špotaju al meni paše, lajkam! Essence glossy lipbalm instant sjaj za smiješne novce-preporučam, S.Fresh Fragrance Most/Hair Breeze, mirisna vodica za njegu tjemena i korjena kose, to neću ni opisivati koliko je dobro,to se treba probati da shvatiš ljepotu tog proizvoda, ni 50tak kuna u DM, Essencovi gel lakice isto neću opisivati,boje im govore za sebe trenutno me opsjedaju nijansa 09 Lucky i 24 Indian summer- 13tak kuna u DM-u, Essence jelly gloss Secret party u nijansi 01 Pink up your life, slatkasta dugotrajna nijansica koju lajkam jer sad ljeti ruževe izbjegavamo, još jedno sjajilo Maybelline Colorama lipgloss nijansa 237,jednostavno i decentno i njega nosim svaki dan. A kada se desi izvanredna prilika da se crveni ruž nađe na mojim čubicama onda ga obrubom sa Essence-ovom 08 red blush olovkom i slažem se cijena od 8,90 je fakat smješna za to što dobiješ, Balea Reichhaltige Body Milk može sa svojom teksturom komotno konkurirati Dove-u sa cijenom od 20tak kuna,..eto mislim da je to deset proizvoda koje ono stalno koristim i stvarno sam zadovoljna sa njima..što se u konačnici vidi na meni😊
    Moj emajl : katarina.bosnjak12@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. TOP 10 DO 50:
    1. Essence I love Nude My favorite tauping – mat sjenilo idealno za dnevni look (21 kn)
    2. Catrice (Absolute Matt, Chocolate Nudes) – divne palete, predivne nijanse (40 kn)
    3. Sun Dance balzam za usne s mirisom vanilije i kokosa (SPF 30) – fantastičnog okusa, u tubici pa nema straha od topljenja balzama, ne ostavlja bijelu boju (oko 10 kn)
    4. Catrice baza za sjenila (30ak kn)
    5. Kozmo – krema za ruke od naranče sa shea maslacem (oko 15 kn) – predivan miris, odlična njega, postoji i u maloj tubici koja stane u svaku torbicu
    6. Essence blending brush – božanstven (12 kn)
    7. Bourjois So Laque lakovi za nokte. Fantastična trajnost, sjaj, brzo se suše. Najbolji lakovi za mene. (45 kn)
    8. Sun Dance tonirani fluid za lice (oko 25 kn) SPF 30 – odlično matira, daje lagano prekrivanje, štiti od sunca, ne isušuje kožu
    9. Cabana Sun ulje za sun s mirisom kokosa – mirisno, brzoupijajuće, predivno. (49,99 kn)
    10. Byphasse micelarna otopina (40 kn) – odlična, nježna a oči, super skida šminku. dolazi u praktičnom pakiranju

    odlična ideja, potaknulo me da pogledam koliko zapravo ima proizvoda koji su odlični, a ne treba za njih odvojiti jako veliku svotu. :)

    zhoe.boe@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Imamo čak i dosta zajedničkih favorita, essence olovke dosta su dobre, MNY color tattoo, GR ruževi... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajd drago mi je to čuti. A šta ćemo kad su jeftini i kvalitetni pa ih moramo isprobati :D

      Izbriši
  4. Izvrstan odabir proizvoda :)
    Batiste, Catrice kistići, Essence olovke i MNY Color Tattoos su i moji favoriti :)

    OdgovoriIzbriši
  5. uhhhh pa ovjdje bih mogla nabrajati podosta stvarčica....
    essence olovke za usne, princes maskare (obje verzije), kapi za brzo sušenje laka za nokte, puder za matiranje, nude ruževi i LE kolekcije ( uvijek se nađe nešto odlično , a sve sve ispod 50 kn)
    Golder rose ima genijalne lakove , ruževi su im odlični ( i oni standardi i matt), rumenila nepotrošiva i odlično pigmentirana, tuš za oči ...
    Flormar ima odlične sjene za oči i palete po pristupačnim cijenama, olovke za usne su isto dobre, rumenila ....
    Bipa olovke za usne, kistovi....
    Muller kist za rumenilo odličan
    Blush kistovi su za cijenu ispod 50 kn savršeni
    Balea ulje za kosu od argana je otkrice ...odlično...
    Artdeco sjenila

    ....

    e mogla bih pisati cijeli dan koji proizvodu su mi se pokazali odlični a poprilično su jeftini :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovo su mojih deset omiljenih proizvoda ispod 50 kn :D
    1.Lip Smacker Chupa Chups s okusom jagode i šlaga jer me podsjeća na djetinjstvo i to je ujedno bio moj omiljeni okus lizalice :D 23.90kn
    2.MUR Iconic 3 paleta sjenila koja mi je na wishlisti odkad je došla na PinkPandu...i to su totalno moje nijanse :) 45.90 kn
    3.Essence olovka za usne jer imam ih dvije i jednostavno nemogu bez njih jer za malo novca su jako kvalitetne 8.90 kn
    4.Essence dugotrajni ruž za usne u nijansi 13 love me jer je nijansa jednostavno prekrasna i jer obožavam Essence ruževe 19.90 kn
    5.Essence lak za nokte 40 play with my mint jer je ista situacija kao i sa ruževima,a i mint mi je jedna od omiljenih boja :) 12.90 kn
    6.Ebelin čistač kistića za šminkanje jer mi kolekcija kistića polagano raste,a mislim da bi mi ovo bilo idealno rješenje 19.90 kn
    7.Essence kist za smokey eye jer mi je to omiljeni kistić i imam ga već jako dugo jer mi je idealan za blendanje 10.90 kn
    8.Balea dezodorans s mirisom kokosa jer obožavam kokos i obavezno svako ljeto kupim barem nešto s tim mirisom,a Balea dezodoranse i inače obožavam 9.90 kn
    9.Balea njegujuća krema od ruže i lavande mi je postala omiljena krema i koristim ju svaku večer prije spavanja za svoju suhu T-zonu 9.90 kn
    10.Essence parfem Like best friends forever je jedan od meni dražih parfema baš zato što je voćno-cvijetni :) 26.90 kn

    Čak dok sam i sastavljala ovu listu sam skužila da mi je 9 od 10 stvari ispod 30 kuna :D eto što se svega jeftinoga i kvalitetnoga može naći i sa skromnim budžetom koji mi je u većini slučajeva 30 kuna :D
    e-mail:karolina.jokic@live.co.uk

    OdgovoriIzbriši
  7. Apsolutno se slazem sa svim recenim!Izabrala si odlicne proizvode u ovom postu.Kod nas jesu GR ruzevi 2 eura,ali zato nemamo Batiste niti Makeup revolution :(

    OdgovoriIzbriši
  8. Evo i mojih omiljenih do 50 kn. :)
    1. Catrice Calligraph liner - 24,90 kn. Za te novce savršeno radi svoj posao, lagano se nanosi, ne skida se s kapaka tijekom dana i dosta dugo potraje i uz svakodnevno korištenje.
    2. Catrice Glamour Doll maskara - 30-tak kn. Nedavno sam ju otrkila pročitavši pozitivnu recenziju o njoj. Ima gumenu četkicu, i iako inače nisam fan gumenih četkica ova maskara me oduševila. Lijepo produži trepavice, lako se nanose. ne trusi se. U rangu je i sa skupljim maskarama.
    3. Nivea Cocoa Indulging mlijeko za tijelo - 30-tak kn. Ovo mlijeko za tijelo me je oduševilo. Jako dobro nahrani moju suhu kožu i što je najvažnije pruža dugotrajan osjećaj hidratacije i mekoće. Stvarno obnovi kožu. Miris je lagan i nenametljiv što mi je jako važno s obzirom na to da mlijeko za tijelo koristim svakodnevno.
    4. Ziaja Goats milk dnevna krema za lice - 40-tak kn. Lagana, brzo se upija, kožu ostavlja mekom i nahranjenom bez masnih tragova.
    5. Balea mlijeko za kosu Mango + Aloe Vera - 15 kn. Lijepo nahrani kosu, fino miriše. Vrhovi ne ostaju masni nakon korištenja nego se baš lijepo upije. Traje mjesecima čak i uz svakodnevno korištenje.
    6. Golden Rose ruževi za usne - oko 25 kn. Jako kvalitetni, postojani, ne isušuju usne. Velik izbor nijansi.
    7. Garnier Mineral dezodorans u sticku - 20-tak kn. Jedan od boljih koje sam isprobala. Osvježavajući i nenametljiv miris što mi je kod dezića jako važno. Učinkovito sprječava znojenje i neugodne mirise tijekom cijelog dana.
    8. Essence lakovi za nokte - 20-tak kn. Lako se nanose, imaju veliku kvalitetnu četkicu. Ponekad je dovoljan čak i samo jedan sloj, ovisno o nijansi. Velik izbor nijansi po svačijem ukusu. Često su na akciji što je jako važno :D
    9. Balea losion za ruke u bočici na pumpicu - 13,90 kn. Najviše me privukla praktična ambalaža na pumpicu koja olakšava nanošenje. Ruke ostavlja mekima i nahranjenima. Omjer cijene i kvalitete izvrstan!
    10. Pantene Aqua light šampon za kosu - 20-tak kn. Kosa mi nakon korištenja ovog šampona bude baš nekako lagana i lepršava i ne umasti se brzo. Miris se također dosta dugo zadržava na kosi.

    Eto to bi bila moja lista omiljenih proizvoda do 50 kuna. Još ih omiljenijima čine niske cijene. :D
    E mail: iness00@net.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mala ispravka, pod brojem 7. Nije dezodorans u sticku nego roll on. Malo sam se zeznula ;)

      Izbriši
  9. Super zadatak,evo mojih top 10 do 50 kn:

    1. Eveline Celebrities eyeliner - moj HG proizvod koji kupujem već godinama i kojemu nisu ni do koljena puno skuplji i razvikaniji brendovi
    2. Catrice camuflage crem - izvrstan korektor koji prekriva podočnjake, akne i crvenilo
    3. Golden rose Velvet Matte ruževi - kao i tebi i meni su odlični, postojani i dugotrajni, jako pigmentirani i ne isušuju usne (uz obaveznu hidrataciju prije nanošenja)
    4. Le Petit Marseillais gelovi za tuširanje - kremasti i ne isušuju kožu, predivnih mirisa
    5. Olival koncentrat krema za ruke s nevenom - spas za moje suhe ruke
    6. Eveline 8 u 1 lak za nokte - obnovio je moje oštećene i lomljive nokte nakon godina nošenja geliranih, i samo zahvaljujući njemu imam duge nokte
    7.Golden Rose Rich color lakovi za nokte - dugotrajni, iznimno pigmentirani, otkada sam ih otkrila kupujem isključivo njih
    8. Balea In shower regenerator za tuširanje vanilija- odličan za hidrataciju normalne kože, predivno miriše i miris se zadržava na koži još sat -dva. koža je poslije meka i nahranjena
    9. Catrice Defining rumenilo - dobar izbor nijansi, postojano, dobro pigmentirano
    10. Byphasse micelarna otopina - moje zadnje otkriće koje me oduševilo, isprobala sam hrpu micelarnih drogerijskog i ljekarničkog ranga, i duže vrijeme koristim La Roche Posay koja se pokazala najbolja za moju osjetljivu kožu, međutim nisam mogla odoljeti akciji 1+1 gratis za 40 kn i nisam požalila, izvrsna micelarna koja ne isušuje kožu, odlično skida šminku, ne iritira oči, i ne izaziva akne na licu

    Ines Obradović
    ines.obradovic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Mojih top 10 do 50 kn :

    1. Catrice Kohl Kajal olovka za oči ultra black - 16,90 kn
    2. Essence pure skin anti-spot korektor (sand) - 16,90 kn
    3. Byphasse micelarna otopina - 40 kn
    4. Essence soft touch mousse puder u pjeni (04 matt ivory) - 32,90 (odličan)
    5. Essence 2u1 tuš za oči u olovci - 25,90 kn
    6. Balea uljni peeling za tijelo - limunska trava - 29,90 kn
    7. Catrice Lashes To Kill vodootporna maskara za oči - 33,90 kn
    8. Batiste šampon za suho pranje XXL volume - 29,90 kn
    9. Catrice All Matt Plus – Shine Control Puder - 28,90 kn
    10. Biobaza 3u1 gel za tuširanje s jojobom i karite - 33,90 kn

    Emina Hlobik
    emina108@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. 1. S-he korektor u sticku - odličan je, koristim ga već godinama i još mu nisam našla dostojnu zamjenu :) Cijena je oko 25kn
    2. Labello classic care - također jedan od proizvoda kojem sam vjerna godinama i valjda mi nikada neće dosaditi. Vječno dobra klasika u njezi usana ;) cijena oko 15kn
    3. Afrodita micelarna vodica - nisam previše očekivala, ali pokazala se savim dobrim proizvodom kako za skidanje šminke, tako i u njezi lica. Cijena oko 38kn
    4. Rexona Maximum Protection deo u kremi - po cijeni malo skuplji od ostalih dezodoransa (oko 38-39kn), ali po meni definitivno vrijedi svake kune jer je stvarno učinkovit protiv znojenja.
    5. Avon superextended tuš - vrlo jednostavan za nanošenje, aodlične trajnosti. Cijena je nešto veća od 50kn, ali je jako često na akciji pa se može kupiti za 40-45kn i zato sam ga uvrstila tu.
    6. Još jedan Avonov proizvod koji bih ovdje uvrstila su gel finish lakovi za nokte - velik izbor boja, super postojani, a i štite nokte od lomljenja. Cijena - na akciji znaju biti oko 27kuna
    7.Essence 3d sjenila - predobro mi izgledaju ta sjenila. Imaju super učinak, pogotovo kad se nanese kao vlažno. Trajnost je isto dobra. Iznenadila sam se kvalitetom s obzirom da je cijena samo 24kn.
    8. Catrice All Matt Plus – Shine Control Puder - moj saveznik ovog ljeta protiv sjaja kože s kojim sam se svakodnevno borila. Zadovolja sam dobivenim za 28kn :)
    9.Bourjois Metallise olovka za oči - meni najdraža u plavoj boji, ali imaju velik izbor i drugih boja. Daje super metalik odsjaj. Trajnost bi mogla biti i mrvicu bolja, ali svejedno su mi super :) Cijena je 39kn.
    10.Catrice kamuflažna krema za prekrivanje - još jedan od super saveznika nesavršenog tena ;) Omjer cijene i dobivenog je super - samo 25kuna.

    Eto to bi bila moja lista :) Htjela sam staviti i neku maskaru, ali su cijenom ipak za koju kunu preko 50 pa ćemo to ostaviti za neku drugu priliku ;)
    gabrielle24(at)gmail.com

    OdgovoriIzbriši