utorak, 8. rujna 2015.

Byphasse Micelarna Otopina

Znam da je prošlo već više od mjesec dana otkada sam napisala zadnji post,ali jednostano je bilo manjka vremena/inspiracije/ubacite po izboru. I zato sada sjedim za laptopom,u gluho doba noći dok svi normalni spavaju jer sam zaključila da imam o čemu pisati,imam čak i slike pristojne kvalitete pa zašto ne,a i odjednom se storila žarka želja da natipkam koje slovo. Ionako sve radim naopačke. Također nakupovala sam dosta stvari kroz ove ljetne mjesece i planirala nekako sve to strpati u neki novi New in post,ali trenutno mi je sve u tolikom kaosu da bi potrošila dan ili dva da se prisjetim gdje su te stvari i koje su uopće,da ne pričam o svemu što dolazi poslije toga. Upravo zbog toga sada čitate recenziju o proizvodu novog branda na našem tržištu. Čula sam uglavnom pozitivne dojmove i komentare pa sam silom prilika i sama došla u situaciju da ih probam. Doduše jedina stvar koju sam dosad probala je ova micelarna o kojoj možete pročitati više u nastavku. Nastavite s čitanjem ako Vas zanima kakav je dojam ostavila na mene. :)


Pa da budem iskrena,nisam joj davala nikakve šanse. Već sam toliko zavoljela L'oreal micelarnu,koju sam upravo spomenula po tisućiti put,da sve druge nisu dolazile u obzir. Još sam jedino vjerovala da Bioderma može napraviti isti posao no budući da nisam pokazivala pretjeranu želju da izdvojim nešto više novca za nju znalo se ko je moj favorit kad su u pitanju drogerijski brandovi. Miris koji se osjeti,ako baš gurate nos gdje mu nije mjesto nije mi dobro sjeo i mislila sam da ova bočica uskoro ide u smeće. Naravno dala sam joj šansu da se približi mome licu i gle čuda! Ovo radi,funkcionira,obavlja svoj posao!Skinula sam šminku s dvije blazinice što je po meni sasvim pristojno. Ne peče kada dođe u kontakt s očima što je meni osobno dosta važno. Međutim primjetila sam da je nekako malčice ljepljiva,neznam da li je to samo meni problem no ionako se umijete(ili bi se barem trebali) kada skinete šminku micelarnom tako da brzo riješite taj problem.

Također nisam primjetila da je izazvala nered na mom licu te mi nije iziritirala kožu. Piše da je namjenjena za osjetljivu kožu tako da možete biti donekle sigurni po tom pitanju. Namjenjena je kao što deklaracija kaže suhoj,osjetljivoj koži,nadraženoj koži i onoj sklonoj rozacei. Ja imam normalan tip kože te mi ova micelarna odgovara,tako da vjerujem da i ostali s normalnom/mješovitom kožom neće imat problema s ovom micelarnom.


Možete ju nabaviti u DM-u po cijeni od 39,90kn. Dolazi u količini od 500ml koju je preporučljivo potrošiti u 12 mjeseci. Mislim da se cjenovno definitivno isplati jer dobijete dobar proizvod koji obavlja svoj posao. Nije da sam promijenila favorita na ovom polju,L'oreal micelarna i dalje zauzima prvo mjesto,ali ovo je po meni sasvim pristojna zamjena koju vrijedi isprobati.


Evo i sastav koga zanima,nema alkohola,ali mi se ne sviđa prisutnost parfema.


Jeste li čuli za Byphasse proizvode? Što mislite o ovoj micelarnoj,isplati li se kupiti ju? Ako ste ju već isprobali kakvi su Vaši dojmovi? :)

2 komentara:

  1. Micelarnu još nisam probala ali imam tonik iz njihove linije i jako sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam ju i volim ju jako :D Ljubav na prvo korištenje :)

    OdgovoriIzbriši