subota, 16. svibnja 2015.

New in#8

Obožavam kupovati,trošiti,razgledavati dućane u potrazi za nečim što će me oduševiti. Rezultat toga je ovaj post,hrpa novih stvarčica u proteklih mjesec dana i ispražnjen novčanik pa vjerujem da sljedeći mjesec ili dva neće biti previše noviteta i ovakvih postova. Osim ako ne naletim na neki ultra,mega veliki popust kojemu se većina djevojaka ne može oduprijeti. Čak je i horoskop protiv mene,baš sam jučer pročitala da su vage osobe koje vole jako puno trošiti. Jest da je to samo horoskop i da je izvor 24sata,ali ima tu nešto istine. Barem u mom slučaju. No,dosta o tome i pogledajte što sam sve kupila.


Prvo vam zapravo pokazujem poklon kojeg sam dobila od mame. Nisam neka ljubiteljica parfema,ali volim kad ljudi lijepo mirišu i kada osjetim mirišljavi trag koji ostaje iza njih. Ako niste upoznate protekli vikend je bila akcija u Bipi,apsolutno svi parfemi bili su sniženi 40% i tako je ovaj ljepotan došao u moje ruke. Sama sam ga birala,imala sam neke dvojbe,ali na kraju sam se odlučila za upravo ovaj. I još nisam požalila. Regularna cijena mu je 500-tinjak kn,ali u ovo slučaju plaćen je oko 300kn. Koliko je meni poznato možete ga naći u DM-u,Bipi,Douglasu i Mulleru.

Osjetila sam kronični nedostatak kistova i upravo zbog toga sam kupila ova tri,dva kista za sjenila i kabuki kist za puder. Ove Catrice kistove već sam i isprobala i odlični su. Možete ih naći za 20-ak kn u DM-u,Muleru i Kozmu.Kabuki kist plaćen je 36,90kn i možete ga kupiti u Bipi.


Budući da je drogerijska ponuda paleta jako slaba,zapravo gotovo nikakva odlučila sam se za narudžbu s Pink Pande. Za sve one koji neznaju to je internetska trgovina na kojoj jednu od glavnih riječi (ili kako to već ide) ima Blanka,djevojka s bloga Anatomy Of Beauty koja ima puno iskustva i znanja. Na njoj možete naći poznate brandove koji su kvalitetni,pristupačni te nisu testirani na životinjama.

Ja sam se odlučila za 3 palete. MUR Iconic3 koji je dupe za Naked3 paletu i dosta je popularan među našim blogericama, I <3 Makeup #Selfie paletu i Sleek Storm paletu. Svaku od njih uskoro ću recenzirati i tada ćete saznati više o njima. Cijene za ove palete na Pink Pandi su sljedeće; MUR paleta 45,90kn,I <3 Makeup paleta je 60,90,Sleek paleta je 84,90kn. Naravno svaki ovaj brand ima svoju službenu stranicu sa koje možete naručiti iste ove proizvode. Koliko mi je poznato cijena svake je niža najviše 10-ak kn. Budući da se meni neda natezati s karticama,Pay Palom i ostalim bolje mi je i praktičnije naručiti s Pink Pande. U tom slučaju poštar vam donese naručeno i platite direktno njemu.




S Pink Pande naručila sam i ovo prekrasno Sleek rumenilo koje nosi naziv Sahara. Osobno favoriziram tamnije nijanse rumenila i ovo mi se činilo idealnim za mene i moj ukus. Plaćeno je 49,90kn.

Svi koji imalo pratite beauty blogove ili i sami vodite jedan sigurno znate za GR velvet matte ruževe. Postali su hit i plijene pažnju zbog omjera kvalitete i cijene. Ako u blizini imate Golden Rose ili se nađete u blizini svakako nabavite jedan. Cijena im je 39,90kn.

Od Catrica sam,osim kistova kupila primer i kamuflažu. Ovo mi je druga kamuflaža i stvarno je genijalna. Oba proizvoda možete naći u drogerijama koje drže Catrice kozmetiku,Kozmu,DM-u i Mulleru. Primer sam platila 35,90kn,a kamuflažu 23,90kn.


L'oreal Volume Million Lashes maskara koju sam kupila onako na blef. Trebala sam maskaru,držala sam u rukama provjerenu Maybelline Colossal Volum' Express i onda je neka viša sila odlučila da moram isprobati ono što još nisam. Moram priznati da očekujem puno od nje,a sad što će biti vidjet ćemo. Još je prerano za prosuđivati. Možete ju naći u gotovo svim drogerijama po cijeni od 100-tinjak kuna.

U dvije nenamjeravane kupovine uzela sam i ova 2 tuša,Eveline i LookbyBipa. Zapravo u Bipu sam došla s namjerom da kupim b.pretty tuš koji mi je stvarno super,a ultra je jeftin i naravno nije ga bilo pa sam uzela ovaj. S druge strane,namjeravala sam uzeti Eveline crni tuš,ali u mojim rukama se zabunom našao smeđi. I šta reći nakon ovog. LookbyBipa tuš možete pronaći u Bipi po cijeni od 17,90kn. Eveline kozmetiku možete kupiti u Kozmu,tuš sam platila 22,90kn.

Kao da mi nisu bile dovoljne one tri palete pa su se u mojim rukama našla i dva mono sjenila. Jedno sam dobila uz Cosmopolitan,a drugo sam kupila na popustu. Koliko znam ovo Catrice sjenilo još uvijek možete dobiti gratis ako kupite Cosmo. Pa trk na kioske. Osim sjenila možete dobiti i rumenilo,ovisi što želite ili kako vas sreća služi. Ja sam zapravo željela rumenilo no nije ga više bilo. Ako ne uspijete kupiti Cosmo možete otići do najbliže drogerije koja drži Catrice proizvode. Cijena ovog sjenila je 31,90. 
Drugo sjenilo je već toliko hvaljeno Maybelline Color Tattoo.Ovu nijansu još nemam pa sam odlučila ili morala uzeti budući da je bilo sniženo. regularna cijena je 49,90kn.

I za kraj,dva random proizvoda. Balea maska za lice i Mythos regenerator za kosu. Za brand ovog regeneratora nikad prije nisam čula,vidjela sam ga u Kozmu i kupila za 5kn budući da je bio snižen. Nije puno novaca,a bilo bi mi žao da ne probam ma makar bio i totalni promašaj,a nekako vjerujem da nije. Svakako vam javljam kakav je,pratite fejs stranicu sljedećih mjesec-dva. Maska za lice kupljena za manje do 10kn,u DM-u. 


I to su svi proizvodi koje sam vam imala za pokazati. Imate li koji od njih,kakav vam je? :D U sljedećih par mjeseci bacam se na isprobavanje i recenziranje,koliko mi vrijeme bude dalo. Pa pratite blog i javite mi svoje dojmove ako imate koji od ovih proizvoda ;)

Broj komentara: 19:

  1. Lijepo si se ponovila :D Maybelline Color Tattoo sjenila obožavam i ovu nijansu posebno, kao i Sleek Storm paletu koja mi je jedna od dražih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma meni su sve nijanse super, samo slijedi bankrot ako ovako nastavim :D

      Izbriši
  2. prekrasne stvarcice, pogotovo palete i parfemcic :) loreal maskara daje jako dobar efekt, samo sto se meni sve maskare preslikaju pa moram koristit vodootpornu, ali to je problem sa mojim trepavicama ocito :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene baš zanima kako će funkcionirati ova maskara :)

      Izbriši
  3. Kod nas su ovi Golden rose velvet matte ruzevi 5km tj. 20kn! Koja razlika! :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, znam dvostruko su skuplji :/ Kad budem u Bosni napravit ću poštenu zalihu :)

      Izbriši
  4. Sve mi se sviđa, posebno evelin tuš kojeg dugo vremena tražim. Baš sam se htjela nadovezati na prethodni komentar vezano za GR ruževe koji su duplu skuplji u Hrvatskoj, ne znam po kojoj logici to rade :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobar je tuš, kad nađeš svakako uzmi. Samo nemoj ko ja, krivu boju hahah :D

      Izbriši
  5. Palete su mi super, i sama si već slažem popis za pink pandu a ova balea maska me isto zanima :) Javi dojmove :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristila sam ih već par puta, super su :D Recenzije uskoro :)
      Masku sam baš jučer isprobala i moram priznati da nije ništa posebno, Balea ima i bolje :) Ako kupuješ uzmi onu plavu sa cinkom, mislim da se zove Reinigende :D

      Izbriši
  6. Odlični noviteti! Ja sam isto kupila isti ovaj Chloe u DM-u na sniženju i zažalila sam! Parfem kao da je ishlapio! Imala sam prije ovaj Chloe parfem kupljen u drogeriji koji je na meni trajao satima.
    Ne znam što se to događa sa parfemima iu DN-a i Bipe, ali ovo nije prvi put da sam ostala razočarana sa njima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijemo se, isto se događa i meni. Baš i neznam gdje je problem budući da je parfem original, provjereno. Isti parfemi iz npr. Mullera i Dm-a i skroz se drugačije ponašaju :/

      Izbriši
  7. Najviše mi se sviđa Sleek Storm paleta, morat će pasti nekakva narudžba s PINK PANDE.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ću i ja naručiti još koju Sleek i MUR paletu :)

      Izbriši
  8. Ima tu i mojih favorita... GR ruževi, Sleek i MUR palete, Eveline tuš, Catrice kamuflaža <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlični proizvodi pa zaslužuju status favorita ;)

      Izbriši
  9. Kupila si krasne stvarčice. Meni je Eveline tuš u smeđoj boji odličan, a nadam se da će se svidjeti i tebi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po isprobanome ne sviđa mi se dosta rijetka tekstura, kistić je odličan. Zanima me kako ćemo se dalje slagati :D

      Izbriši
  10. Ajme, koliko stvariii :D imam neke od njih i mogu reći da mi je Iconic 3 odlična, kao i Catrice kamuflaža i baza :D a Sleek Storm kod mene nikako da dođe na red, uvijek ima nešto bitnije :P

    OdgovoriIzbriši