subota, 25. travnja 2015.

New in #7

Budući da ja volim jako kupovati i razgledavati trgovine brzo se nakupilo par stvari koje ću vam pokazati kroz novi New in. Nemam baš puno vremena za pisanje recenzija(iako vam pripremam jednu možda već za sutra) te ću kroz sljedećih par mjeseci pisati više postova kao New in,Empties i slično. Evo nadam se da se ne ljutite zbog toga,a sad ću vam pokazati što sam ja kupila kroz pretežito ovaj mjesec.

Yves Rocher losion za tijelo i Yves Rocher roll on. Ova dva proizvoda nisu bila neophodna,jednostavno me osvojio njihov miris. Mirišu tako svježe,po proljeću.Do sada sam isprobala samo mlijeko za tijelo i moram reći da mi baš ne odgovara pakiranje,iako ovako vizualno ostavlja super dojam. Uvijek uspijem istisnuti previše proizvoda pa morate biti pažljivi s tim. Ovaj brand je jedan od brandova prirodne kozmetike i vjerujem da ću kupiti još njihovih proizvoda.Njihove trgovine možete naći u većim gradovima,a znam da se u Zagrebu nalaze u Ilici(gdje sam ja ovo i kupila) i Arena centru. Osim toga,njihove proizvode možete naručiti preko njihove internetske stranice. Cijena losiona za tijelo bila je 49,90,a roll on-a 22kn.


MAC Viva Glam II ruž. Ovo je moj prvi MAC ruž i njihov proizvod uopće. Isprobala sam ga jučer i mogu vam samo reći wow. Trajnost odlična,meni malo isušuje usne,no budući da izdrži sve živo to ću mu oprostiti. Sada mi je napokon jasno zašto svi hvale njihove ruževe,a i ostalu kozmetiku. Jedva čekam da u svoju kolekciju uvrstim još koji. Cijena mu je bila 150kn.


Golden Rose Ultra Rich Color ruž u nijansi 40 je zapravo nešto što nisam tražila.Došla sam po Golden rose Velvet Matte ruž,no kako se ja jednostavno izgubim u hrpi kozmetičkih proizvoda ovaj puta je kao rezultat tog kaosa došao ovaj ruž. Kad malo bolje pogledam na stvari,ovo je zapravo nešto što sama možda nebih kupila,a ruž se čini sasvim solidnim. Što znači da sam na dobitku. I gubitku 34,99kn koliko je cijena ovog ruža. I da ne zaboravim spomenuti,njihova trgovina u Zagrebu nalazi se u Importane centru.


Catrice Ultimate Colour ruž,u nijansi 290 Sweet Coraline. Ruž čija nijansa nije po mojem guštu,no bio je snižen na samo 16kn,a čula sam da blogerice hvale ruževe iz ove kolekcije pa je završio u mojoj košarici. Catrice kozmetiku možete naći u Kozmo,Muller i pojedinim DM drogerijama.


Manhattan Powder Rouge rumenilo,u nijansi golden brown 39W. Poslala sam mamu po ovo rumenilo,samo nije u pitanju bila ta nijansa. I na kraju je sa ovom golden brown ispalo pun pogodak. Cijena mu je 49,90kn,a možete ga naći u Kozmu,Bipi,Mulleru i DM-u.


Wet'n Wild Mega Liner. Da samo znate kakav je šok bio kad sam shvatila da sam kupila tuš sa šljokicama.Mislila sam da sam uzalud potrošila 25kn,nije puno,no ja sam u tom trenutku trebala tuš. Na kraju se uspostavilo da se šlkjokice gotovo uopće ne primjete i da je kistić odličan :D Wet'n Wild kozmetiku možete naći u DM-u i Accessorize trgovinama.

Kist za rumenilo i kistić za oči. Oba su kupljena u Mulleru,ovaj kistić je zapravo i njihov brand BodySoul. Plaćen je 10-ak kn. Kist za rumenilo je od Essence-a i njega možete naći i u ostalim drogerijama koji drže njihove proizvode. Platila sam ga oko 25kn.



Set naušnica,HM. Budući da namjeravam napraviti još dvije rupice na lijevom uhu ovaj set mi je upao u oko. Naušnice mi se sviđaju,a cijena mu je super-19,90.

Torba. I da,za kraj nova torba. Nova torba,nova torba :D Jesam li spomenula da sam kupila torbu? Budući da imam fetiš na torbe i ruževe nisam mogla bez ovog modela. Gledam ga već duže vrijeme i sad ga napokon imam. Kupljena je u Cavallino Shoes trgovini u Importane centru za 200kn. I sad shvaćam da mi mooožda nije trebala. Plus,uživo je puno,puno ljepša.


I to je to.Što ste vi kupile kroz ovaj mjesec. Imate li što od ovog i kako vam se sviđaju ove stvarčice? :D

3 komentara:

  1. Sve je lepo, ali torba jee preeeeeelepaa! <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ulalaaa, koliko divnih ruževa! I ja imam samo jedan MACov ali to će se sigurno promijeniti čim stignem na glavni kolodvor :D Lijepa mi je i torba, i ni ja im ne mogu odoljeti ;) Ja sam se ovih dana najviše ponovila novim Essence lakovima

    OdgovoriIzbriši
  3. Catriceov ruž mi prekrasno izgleda :D

    OdgovoriIzbriši