subota, 28. ožujka 2015.

New in #6

Bok cure. Evo da i ja nakon 100 godina napišem post. Budući da su počeli praznici imam malo slobodnog vremena. Odlučila sam vam pokazati što sam kupila u protekla 2-3 tjedna iako je prošlo dosta od prethodnog posta prošlo dugo,dugo. Pa evo,počnimo.


 Za početak 2 L'oreal Elseve proizvoda za kosu. Prvi put koristim ovaj šampon i masku i baš me zanima kako će se ponašati na mojoj kosi. Nadam se da će ova maska barem malo pomoći mojih vrhovima koje odbijam ošišati. Cijena šampona je 20-ak kuna,a maske 37,90. Ja sam naletjela na neku akciju pa sam ju platila samo 25 kn. Možete ih naći u DM-u,Bipi,Kozmu,Mulleru...


I još jedan L'oreal Elseve proizvod. Serum koji bi trebao ublažiti štetu. Platila sam ga 44,90 što je dosta za količinu od 30mL i možete ga naći u Dm-u,Bipi,Kozmu,Mulleru...


Svaki put uzmem drugu tuširalicu pa sam ovaj put uzela ovu da isprobam. Bila je jeftina,ispod 10kn i možete ju naći samo u Mulleru.

Ovu kremu nisam kupila nego sam dobila. Meni se osobno ne sviđa miris i nije nešto što bih osobno kupila. Ljubitelji ovog mirisa će vjerojatno biti zadovoljni kremom jer je sama po sebi dobra za njegu,ali mene odbija miris.Cijenu neznam kao ni to gdje je točno kupljena.

Corine de Farme micelarna otopina za mene se pokazala promašajem. Isprobala sam je već 2-3 puta i definitivno zaostaje za L'oreal micelarnom koju ja kontinuirano koristim.Nije baš toliki užas,ali teško skida maskaru.Žao mi je za potrošenih 40-ak kuna,s tim da je bila snižena 30%. Kupljena je u DM-u i prije nego što sam kupila nisam čula za ovaj brand.


Dezinfekcijsko sredstvo za kistove je proizvod koji sam sasvim slučajno kupila,nije mi trebao već me vukla čista znatiželja. Još nije isproban,no smatram da je ovo proizvod koji je potrebniji vizažisticama nego meni jer ću rađe oprati kist. A vidjet ćemo,možda se pokaže korisnim. Kupljen u DM-u,cijena 19,90kn.


I sad malo dekorative. Prvi na redu su ruževi. Nekako u zadnje vrijeme patim na to da kupujem čim više njih u što različitijim nijansama iako se meni najviše sviđaju nude ruževi.A i rijetko,vrlo rijetko ih nosim. Essence i Wet'n Wild ruževi kupljeni su u DM-u,a BeautyUK u Kozmu. Svima je cijena bila 20-ak kn. Koja vam se nijansa najviše sviđa? :)


Do sada sam isprobala 1 ili 2 S-he proizvoda i pomalo sam skeptična oko njih. Kakva vi iskustva imate s ovim brandom? Ovaj tuš kupljen je jučer,još nije otvoren i nadam se ugodnoj suradnji između nas. Cijena je 21,90 i kupljen je u DM-u.



I za kraj 2 sjenila. Ovo mi stvarno NIJE bilo potrebno,aliiii bila su na sniženju. Pa tko bi im odolio. Oba su plaćena 15-ak kuna.


I to je sve za ovaj post. Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? Koji vam se proizvodi najviše sviđaju i željeli biste ih isprobati? :)) Pišite,zanimaju me vaša mišljenja ;)

4 komentara:

  1. Baš me zanima kakvim će se pokazati to dezinfekcijsko sredstvo :D YOU'RE BACK! :D Znaš da si mi pala par puta na pamet? :D Nadan se da te bude malo češće tu n_n

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se nadam dobrim hehe. :D Ma pokušat ću sad pisati svakii dan,bar kroz ovih tjedan dana. I onda neznam kakva će biti situacija,ahh :D I ti meni,otišla sam kojiput vidjet kakve manikure smišljaš :P

      Izbriši
  2. Elseve proizvodi za kosu su mi dosta dobri, isprobala sam nekoliko šampona i regeneratora. Od ostalih proizvoda imam she tuš i jako sam zadovoljna, ako možeš tuš u flomasteru, onda se ni s ovim nećeš puno mučiti, aplikator je jako sličan i meni savršen. :D Imam i ebelin sredstvo za dezinfekciju kistova i mislim da je solidan proizvod, dobro očisti kistove, naravno ako to nije neka prljavština od pred mjesec dana. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se nadam da će i mojoj kosi biti dobri :D Ajd nadam se da ću i ja imati slična iskustva :))

      Izbriši