nedjelja, 29. ožujka 2015.

Mjesec u slikama #2,Siječanj,Veljača,Ožujak 2015

Kako imam tjedan dana praznika odlučila sam da napišem svaki dan novi post. Iako bi ih možda mogla iskoristiti pametnije odvojila sam vremena i za blog. Bez brige,marljivo učim ili bar pokušavam da bude tako. Nije da se nešto promjenilo u proteklih par mjeseci,uglavnom dosadna dnevna rutina protegnula se kroz sva 3 mjeseca. Škola-kuća-spavanje. Meh. Ubacim ja koju kavu,šoping,izlazak,ali sve to nije previše dinamično. Baš me zanima kako će biti za koji mjesec,kako ću se nositi sa studentskim životom. I kakav će biti.

Da započnem s hranom. Nekako puno papam ovu godinu. Sutra trčanje? Ili neee? :D


 Bila sam u Gustolatu i moram priznati nije me oduševilo. Savršeno izgleda,ali preslatko za moj ukus.Stvarno preeeeslatko. Za 24kn sam očekivala nešto što bolje odgovara mojim nepcima. Mada ove jagode su bile izvrsne haha.



Eh,te čokolade. I da,ugodno sam iznenađena ovim Arizona čajem. Znam da svi pričaju o njemu,no ja ga tek nedavno probala.

I evo još jedne moje velike ljubavi osim hrane,rukometa. Zapravo valjda vam nije baš jasno kako se slažu ova nezdrava hrana i sport? Trenutno ne treniram,više pratim rukomet pa eto nadam se da je moja opčinjenost slatkim kratkotrajna. Ionako se nebi slagali jel.

Dok imam vremena odem pogledati Zagreb kako im ide. Evo moram ih pohvaliti,danas su odigradli dobru utakmicu protiv Vardara i osvojili 3. mjesto u završnici SEHA lige. Huh,znam da nekima zvuči kao mađarski dok ovo pišem jer nisu uopće u tome,ali naučit ćete uz mene. :D Ima li još tko da obožava,ili barem voli rukomet? :D


Vjerujem da će vam se on svidjeti makar nemate pojma o rukometu. Inače ovo je Mandalinić ;)


I kupljene su karte za kvalifikacijsku utakmicu Hrvatska-Norvešk koja će se igrati u Varaždinu. Možete ih nabaviti na ulaznice.hr ili na nekim njihovim prodajnim mjestima po cijeni od 50 ili 30kn.

I šta reći.


Evo mojeg pospanca. Dobio je novu ogrlicu.

 Kad imam vremena voli pročitati pokoju dobru knjigu,uglavnom čitam putopise. Što vi volite čitati?

Iii da listatiovaj časopis. Predivno.

A ovo je nešto manje divno,ali što se mora (ni)JE teško. Eh.

I to je to,prilično nezanimljiv život/post ali volim sve prenositi preko slika. Pa kako vam se svidio post? Što vi radite? Ako je koja od kolegica blogerica nedavno napisala ovakav post,ostavite mi link rado ću ga pregledati :D I tooo je to,laku noć :)

4 komentara:

  1. Odlične slikice, posebno macaaaaaaaa <3 Looks very fluffy :D <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaj sline mi cure na prvu fotku :D A gle miceka kak uživa <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još da je i tak fino :D Ma prava maza,jede,spava i uživa. :)

      Izbriši