subota, 27. prosinca 2014.

New in #5

I evo još jednog "New in" posta. Neznam jeste li shvatili koliko volim šopingirati i kupovati na sniženjima,no česti postovi ovog tipa pravi su dokaz za to. Također brojne akcije i pogodnosti tijekom prosinca potaknule su me na trčkaranje po drogerijama i Acessorizeu u kojem je još uvijek aktualan popust od 50%.Neke stvari su mi zaista bile potrebne,neke sam kupila u želji da ih isprobam dok sam druge dobila kao poklon za Božić.
 L'oreal micelarna otopina za čišćenje šminke. Zaista odličan proizvod za cijenu od 40-ak kuna. Možete je nabaviti u svim drogerijama(Dm,Bipa,Kozmo,Muller).Ovo je moja već druga bočica iste i ostajem joj vjerna još neko vrijeme.
 O ovome proizvodu čula sam samo riječi hvale od ostalih blogerica. Moram priznati da sam ga nanijela tek jednog i nisam još stekla pravi dojam o istom. Cijena je oko 27kn,ja sam ga platila manje jer sam ga kupila u Kozmu kad je u tijeku bila akcija od 40%.Možete ga nabaviti u Mulleru i Kozmu(koliko sam ja upućena).


Bottega Verde vodicu za tijelo dobila sam od prijateljice koja je ovo kupila u Italiji. Neznam da li je ovo dostupno u Hrvatskoj,jedino znam da Bipa drži neke Bottega Verde proizvode. Izvrsnog je mirisa i za neke posebno važna informacija-Bottega Verde je linija prirodne kozmetike.

 Još jedan proizvod kojem sam vjerna duži vremenski period. Možete ga naći u gotovo svim drogerijama po cijeni od 70-ak kuna. Ovog sam ulovila u Bipi za vrijeme trajanja akcije od 30% i platila ga 50kn.

 Budući da često grickam nokte oni su krhki i lomljivi. Kupila sam jedan od lakova iz toliko hvaljene Eveline kolekcije. Nadam se da će se učinak vidjeti kada ću početi s tretmanom. Cijena je 19,90,a naći ga možete u Dm-u,Bipi,Kozmu...Ulovila sam ga također na popustu od 40%.

 Jedno od sjajila koje već duže vrijeme mjerkam i nikako da se odlučim za kupnju. Adventski kalendar kojeg sam u DM-u dobila za 50 bodova omogućio mi je da ga kupim u pola cijena. Jednostavno sam ga morala imati. I osvojio me na prvi pogled nijansom te načinom kako se ponaša na usnama.Nadam se da ćemo i dalje tako lijepo surađivati. Možete ga nabaviti u Dm-u,Bipi,Kozmu,Mulleru po regularnoj cijeni od 40-ak kn.

 Evo jednog od poklona koji sam dobila za Božić. Pierrrette Matthieu parfem,točnije kopija parfema. Za mene je miris prejak,jednostavno nije moj tip parfema. Moram priznati da nikada prije nisam čula za ove parfeme i nemam iskustva s njima. Mogu se nabaviti preko interneta,točnu cijenu neznam.


 I evo još jednog poklona, Essence duo sjenilo. Nijanse su lijepe,pigmentiranost je solidna i vjerujem da ću ga lako uklopiti u neki look. Kao i ostale Essence proizvode možete ga nabaviti u DM-u,Kozmu,Mulleru. Cijena mu se kreće oko 20-ak kuna.
 Ovaj ljepotan mi je definitivno jedan od dražih poklona. I sama sam razmišljala da nabavim koji Essence ruž te je ovaj poklon došao kao naručen. Također potaknuo me na kupnju još pokoje nijanse jer mi se zasad ovaj jako sviđa. Možete ga nabaviti na u DM-u,Kozmu,Mulleru po cijeni od 25kn.

 Nova maskara i ujedno prva Pupa stvar koju ću isprobati. Čula sam same riječi hvale o ovom brandu i baš sam se ugodno iznenadila kad sam ovu ljepoticu ugledala u Bipi za samo 54kn(50% snižena). Još ju nisam isprobala jer imam još hrpu maskara koje nisu potrošene,no jedva čekam da dođe red i na nju.


Vjerojatno već svi znate da Accessorize kroz prosinac ima 50% sniženi cjelokupan asortiman. Pa ako još niste-trk do najbližeg Acessorizea. Ja sam kupila torbu i narukvicu za samo 170kn. Inače bi me sama torba koštala dosta skuplje. Definitivno se isplatilo.

I za kraj ova Beauty UK paleta. Također kupljena u Kozmu na akciji od 40%. Regularna cijena je 49,90kn. Lijepe nijanse koje možete uklopiti u dnevni i večernji look. Nju također gledam već duže vrijeme i ova akcija je došla kao naručena.

Što ste vi kupile tijekom prosinca? Ili ste odoljele svim akcijama i sniženjima? :)) Što vam se od mojeg ulova sviđa,a što možda već imate? :D

Broj komentara: 10:

  1. Proklinjem i sebe i bipu i hate koji gajim prema njoj haha. Ja bi voljela recenziju Manhattan pudera ako je već nemaš? Znam da nije novi proizvod ali ja ti obično kaskam za svime tako da :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha,najbolje da zatvore sve drogerije a? Pa da nam novčanici budu puni :)) Inače baš pripremam recenziju tog pudera,u roku od par dana će biti na blogu.

      Izbriši
  2. torba je fantastičnaaa :) Bottega verde vodica me najviše od svega zanima..izgleda kao da bi mogao biti dobar proizvod..nadam se da se nakon nekog vremena ne pojavi miris alkohola? super post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)) Tek sam ju počela koristiti,ali nebi se trebao pojaviti :D

      Izbriši
  3. Jel essence ruž u nijansi Natural beauty? Meni je ta najdraža :D
    Pupa maskaru sam gledala da li da jupim, ali sam odustala, kao imam ih dovoljno doma i te stvari, vidjet ćemo, možda je još kupim ;D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,u pravu si :) Ja sam dosad premalo pažnje posvećivala ovih ruževima,moram hitno nabaviti još pokoji. A i kod mene je isti slučaj,ali sam jednostavno morala :D

      Izbriši
  4. Essence ruž u nijansi Natural Beauty je moj omiljeni ruž za dnevne lookove!! Obožavam ga, još malo i biti će potrošen!! Valjda prvi ruž ikad koji toliko koristim :D!!! Catrice rumenila sam i sama tek ove godine počela koristiti, još nisam pre luda za njima, ali su mi ok!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja sam se u Essence ruž zaljubila na prvu,moram ubrzo po još :D Čim se novčanik malo oporavi od svega ;)

      Izbriši
  5. jako mi je lijepa torba :)
    Bottega Verde vodica me zanima :D nadam se detaljnijoj recenziji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Morat ću nabaviti još pokoji Bottega Verde proizvod(iako su malo skuplji) pa onda možda padne i koja recenzija :D

      Izbriši