četvrtak, 4. prosinca 2014.

New in #4

Evo me konačno,vratila sam se. Znam,nestala sam bez ikakve najave i objašnjenja,ali svakodnevne obveze jednostavno mi nisu dopuštale. I nemam neko drugo opravdanje,zapravo uopće se ne želim opravdavati jer ovo je isključivo moj hobi,pišem kada imam vremena i guštam u ovome. Pa ako još koji puta jednostavno nestanem znajte da ću se vratiti kad-tad. Krenimo sada sa stvarima koje su u međuvremenu zavrsile u mojoj košarici i stanjile moj novčanik.

Budući da je došla zima i nešto hladniji dani kupila sam 2 nove,tople majice. Prvu od njih kupila sam u Europa92,cijena 89kn. Drugu,koja me očarala na prvi pogled ulovila sam u H&M za 199kn. Posebnom ju čine kožni dijelovi i upravo zbog toga me toliko dojmila.



Tu su još i ove tople rukavice iz H&M koje sam kupila za 39,90 - bile su u paketu od 2 para.


Osim odjeće,našlo se tu i ponešto nakita. Jedna ogrlica,tri narukvice i hrpa naušnica koje dolaze u paketu od 9 pari za 15kn. Što je superpovoljno. Dok se to za ogrlicu i narukvice nebi baš moglo reći. Ogrlicu sam platila 199kn,a narukvice 99kn u Accessorizeu.



Naravno kupila sam i neizostavni dio,novu šminku. Ništa od ovoga mi zaista nije trebalo eh.
Olovka za usne iz Golden Rosea,19kn.


Maybelline sivo sjenilo,bilo je na popustu u Bipi i koštalo 10-ak kn. Moralo se uzeti,podrazumjeva se.


Maybelline maskara,također ulovljena na popustu,u Dm-u za 18kn.


Max Factor balzam za usne,još jedna stvar kupljena na popustu za 9kn. Ponovno iz Dm-a.


Osim toga uzela sam i dvije super kremice. Moram priznati da Baleinu još nisam pošteno isprobala,no Hipp Baby krema je super otkriće i već sam kupila treće pakiranje. Obje kreme možete nabaviti u Dm-u za 10-ak kn.



I sada,tri stvari koje su mi zaista bile potrebne. To su Dove dezodorans,Garnier regenerator za kosu i L'oreal micelarna otopina. Ove proizvode sam potrošila  brzinom munje i zaključila da trebam nove. Iako se uz njih u košarici našla hrpa drugih. Iako ovo nije moj omiljeni dezodorans,zapravo nemam omiljeni(?!) sasvim je ok,dok ovu micelarnu neprestano koristim i stvarno je super. A za regenerator nemam dojmova,nikad ga nisam imala i još ga nisam isprobala.




 I još dvije random stvarčice,Refan krema za tijelo,koja miriše na borovnice i piling za lice. Obje stvari sam ulovila za 20-ak kn,mislim da je ova krema bila na sniženju. I definitivno ovo su bile totalno nepotrebne stvari i kupnja je bila skroz nepromišljena. Sada stoje na polici i skupljaju prašinu te čekaju da im dam priliku da se pokažu.


Jesam li vam spomenula svoj ulov na Interliberu? Mislim da nisam pa eto. Dvije knjige,dva odlična putopisa i u jednu ruku dvije priče prepune životnih lekcija. Posebno preporučujem mladog putopisca Tomislava Perka i njegovu prvu knjigu 1000 dana proljeća. Pročitala sam ju u jednom dahu. S drugom,Na putu svile,još nisam počela,ali ne sumnjam ni u nju. Javit ću vam dojmove. Cijena svake knjige je oko 100kn.

I sada.šećer na kraju. Parfem Christine Aguilere koji je zapravo dobiven na poklon. Hvala,hvala,hvala! Stvarno je super makar ne koristim parfeme tako često. Možete ga nabaviti u Bipi,Dm-u,Kozmu,Douglasu...Točnu cijenu neznam,vjerojatno ovisi o količini i varira oko 200kn.




I to je sve za ovaj post,što ste vi kupili ovog i proteklog mjeseca?


Broj komentara: 9:

  1. joj, imala sam taj parfem od christine aguilere davno..i sad kad opet vidim pakiranje.....jednostavno je savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam mini pakiranje ovog parfema...ostalo ga je još malo, pa ga sad ne koristim jer mi je žao ga potrošiti. A i jako je lijepa ogrlica :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam miris tog Dove dezodoransa :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam preveliki fan nakita uopce ali ove narukvice su bas po mom ukusu :)
    Svaki ulov kozmetike po tako pristupacnim cijenama cijenim jer imam dojam da prodavaci cim mene vide da ulazim u radnju sve popuste poniste, toliko sam losa u akcijskoj kupovini :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ogrlica je bomba! Probaj Eveline piling, gel za pranje, štaveć haha, meni je odličan (imam combo kožu :D). Perkovu knjigu bih rado pročitala, čim prođem sve 'zalihe' Skandinavskih trilera, potrudit ću se pronaći i nju :D Super post, i ako si nešto uzela, triba ti, viruj mi! haha ;D

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam Christinu A, divan divan zauvek. :)
    Dove dezodorans dobra klasika, kad ne znas sta ces, njega. I nema greske.:)
    Sve ti je lepo.
    GR olovke imam i bas volim 😀

    OdgovoriIzbriši