subota, 20. prosinca 2014.

Empties #1


Danas pišem svoj prvi post o proizvodima koje sam potrošila u zadnjih mjesec ili dva. Volim čitati ove postove jer zapravo većina njih daje kratke recenzije proizvoda i isto tako potrudit ću se dočarati vam svoj dojam. Pa krenimo!







Budući da još nisam našla šampon koji mi savršeno odgovara svaki put kupim drugog,rijetko se vraćam istima i oni su uglavnom namijenjeni za masnu te krhku i lomljivu kosu. Oba šampona bila su mi okej,ali sve ovisi o vašem tipu kose. Ne znam da li ću ih opet kupiti,vjerojatno ne jer ima još hrpa šampona koji čekaju da ih isprobam. Isto vrijedi s gelovima za tuširanje,njih većinom biram prema mirisu te se ovaj Dove pokazao solidnim.
Aquafresh triple protection je najbolja pasta za zube ikad. Nju koristim jako,jako dugo i skroz mi je čudno kad isprobam neku drugu. Potrošila sam već tko zna koju tubu ove paste za zube i definitivno je preporučam. 
Nivea dezodorant je još jedan u nizu onih proizvoda za koje stvarno ne znam da li ću kupiti ponovno jer je sasvim solidan,dobro obavlja svoj posao,ali ima i boljih na tržištu.


L'oreal micelarna otopina - vjerujem da već svi dobro znate za nju i sve o njoj jer je toliko hvaljena. Još jedan proizvod koji preporučam iako još nisam probala nijednu drugu micelarnu otopinu. Već sam obnovila zalihe,kupila novu i nastavit ću ju koristiti.


Essence I love Stage baza - solidna baza u tom cjenovnom rangu,kupila sam novu nakon što sam ovu potrošila. Ne koristim je baš često iz razloga što ne stavljam sjenila često,logično zar ne? Nakon što potrošim ovu vjerojatno ću isprobati neku drugu,vidjet ćemo.

Manhattan cover stik - korektor za prekrivanje prištića koji me nije nimalo dojmio iako sam ga na kraju potrošila. Imam ga zaista duže vrijeme i nije mi se uspio svidjeti. Teško se nanosi,pretvrd je i smatram da za 30-ak kuna možete naći puno bolju stvar npr. Catrice kamuflažu.

Manhattan Perfect Cover - još jedan Manhattan proizvod za lice,ali ovaj je ostavio skroz drugačiji dojam jer je upravo ovo moj omiljeni puder. I da isprobala sam i L'oreal,Max Factor,Maybelline i mnoge druge no svi su bili preteški za moju kožu i upravo je ovo ono što sam tražila. U zadnje vrijeme stvarno rijetko koristim puder jer nemam problema s kožom no kada trebam nešto prekriti ili ujednačiti ten posegnem za ovim proizvodom. Recenzija uskoro.


I još dva proizvoda za oči - maskara i tuš.
Volume glamour Max maskara- stvarno jedna izvrsna maskara i vrijedi ju isprobati. Ovo je vodootporna verzija no mislim da ju možete pronaći i u običnoj varijanti ako vam ne odgovaraju takva vrsta maskari.

Essence eyeliner - solidan tuš,iako se počne trusiti ako je dugo na očima što mi se nikako ne sviđa. Dajem veliki plus za četkicu uz pomoć koje sam stvarno lako nanijela ovaj tuš. U zadnje vrijeme sam izbacila tuš iz većine lookova,ali ako tražite tuš ispod 30-ak kuna ovo je definitivno solidna stvar.
I za kraj, Diego Dalla Palma rumenilo- odlično rumenilo,vrhunski pigmentirano i napokon potrošeno nakon dvije ili više godina korištenja. Plaćeno je oko 200 kn što sada smatram stvarno puno za jedno rumenilo,ali isplati se.

I to je to,jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Koji su vaši dojmovi o njima? :D

Broj komentara: 10:

  1. Essence tuš se i meni svidio zbog četkice i nanošenje je jednostavno,ali kao što si rekla trusi se i imala sam osjećaj da ju mogu jednim potezom odlijepiti :/ Ako tražiš neku korektnu zamjenu meni se The one tuš od Oriflamea pokazao jako dobrim :) Loreal micelarnu ću definitvno isprobati.. krasan post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na prijedlogu,ali nekako sam prestala koristiti tuševe. I da micelarnu probaj,nećeš požaliti :))

      Izbriši
  2. Od svega sam isprobala Nivea dezić, koji mi je ok, Dove tuširalica koju volim i Essence baza koju sam šiknula u smeće jer me živcirala, uopće mi nije bila dobra

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam pri kraju sa L'oreal micelarnom stvarno mi je odlična :)

    OdgovoriIzbriši
  4. samo sam koristila tu pastu za zube, a vec duugo gledam tu Essence bazu, a nikad da kupim, i ako u zadnje vrijeme koristim puno sjenila, =D , pa cu vidjet, bas je svi hvale, <3

    http://watupkizzerandb.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Hm micelarna...... Sad stvarno želim probat bar neku. Čim potrošim zalihe tonera, gelova, pilinga i čegasvene, uzimam ili tu ili Garnierovu :D Jedva čekam recenziju toga pudera! :D Super post n_n

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preporučujem da probaš ovu,makar čitam i recenzije i usporedbe L'orealove s Garnierovom i shvaćam da nema neke razlike pa izaberi koja je tebi primamljivija :D

      Izbriši