četvrtak, 16. listopada 2014.

Top 5(September)




Znam da već debelo kasnim s favoritima prošlog mjeseca i sa ostalim postovima. U glavi mi bruji hrpa ideja,na laptopu je spremljena hrpa slika i samo čekaju da osvanu u nekom postu. Obaveze,ah te obaveze. Sve pokvare. Napokon sam našla vremena i za ovaj post pa počnimo čim prije,prije nego što ponovno zazvoni mobitel ili dođe netko na vrata..tko zna?!





Prva po redu je ova mini Hipp baby krema za osjetljivu kožu. Dolazi u prekrasnom,preslatkom pakiranju,a količina je 30 ml. Cijena je dosta niska,7 kn. Za mene je ovo pakiranje vrlo praktično jer stane gotovo svugdje. Mirisom podsjeća na djetinjstvo,namjenjena je djeci pa nisam bila skeptična kako će reagirati na mojoj  koži. Koristila sam je i još je koristim na dnevnoj bazi,ova kremica mi je uvijek pri ruci i pun je pogodak.




Još jedna stvar koja je bila korištena na dnevnoj bazi - L'oreal Mat Magique puder. Nedavno sam ga recenzirala na blogu i nisam nešto pretjerano oduševljena s njime,zapravo ne čini ono što obećava i vaše zadovoljstvo,odnosno nezadovoljstvo ovisi o tipu kože. Ja imam sreće i nemam velike probleme s kožom te sam ja ovaj puder zapravo koristila kao BB kremu -da prekrijem crvenilo i sitne nepravilnosti. Također korišten je na dnevnoj bazi veći dio prošlog mjeseca,sad sam prestala i s njime tako da uokolo šetam poput zombija :D Uglavnom zadovoljio je moje OSNOVNE potrebe,bio je tu kad je trebao,ali mislim da naša ljubav puca i neće potrajati. Za sve ostalo pročitajte detaljniju recenziju.




Ovo je jedan od rođendanskih poklona i jako sam zadovoljna ovim sjajilom. Prekrasna nijansa,tekstura,četkica po mojoj mjeri i solidna trajnost. Ne koristim ga na svakodnevnoj bazi,za to više volim nude nijanse,ali sjajilo dobrodošlo za izlazak,svečanu večeru ili bitan sastanak. Nemam zamjerki,bar ne za sada i moram napomenuti da mi je ovo jedan od korisnijih/dražih poklona.


Dezinfekcijski gel za ruke,količina 50ml,cijena oko 6-7kn. Vrlo ugodnog mirisa i daje svježinu rukama.Također naglašava da ubija 99% bakterija iako to meni stvarno nije presudna stvar. Također praktično pakiranje i uvijek ga možete imati pri ruci. Po meni i nema neku svrhu osim za osvježiti ruke,a ne želite kremu u tom trenutku. Meni je za to jako dobro služio i zato se našao u ovome postu.


Vrlo ugodan i prozračan cvjetni miris koji traje dosta dugo. Iskreno bila sam skeptična u početku,nikada prije nisam čula za Linn Young parfeme i nisam znala što očekivati. Cijenu neznam,ali znam da nije preskup i ne može se nabaviti baš posvud. Ovo je također poklon pa stvarno neznam gdje je kupljen i jedino rješenje koje znam je internet. Neznam kako bih pobliže opisala note koje možete osjetiti pa sam kopirala ovo s interneta:
Nature's Sexy od Linn Young je cvjetni miris za žene. Gornje note su bergamot, narandža i čaj; srednje note su ylang-ylang, božur i jasmin; bazne note su vanilija i bijeli mošus.
Ja sam osobno jako zadovoljna parfemom i toplo ga preporučam.

Broj komentara: 8:

  1. Hipp kremica je super, a ovo Max Factor sjajilo se čini dosta dobro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,da odlična je :D A sjajilo vrijedi isprobati,jest da je cijena malo viša ali jako je dobro.

      Izbriši
  2. Balea dezinfekcijski gel je odličan..iako nikad nemam osjećaj da su mi ruke 100 % čiste, ali se tješim da su barem 99% ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha ma meni je bitnija ta neka svježina koju daje :D

      Izbriši
  3. takodjer sam fan baleinog dezinfekcijskog gela, svugdje ide sa mnom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je praktičan pa se često nađe i u mojoj torbi :)

      Izbriši
  4. Obožavam ovo sjajilo, imam isto i nemrem ga se nagledat. :D Dezinfekcijski gel također pun pogodak, posebno dok sam negdi vani :P

    OdgovoriIzbriši