srijeda, 1. listopada 2014.

B-day wish list

Evo došla nam je i jesen,a s njom i moj rođendan. Meni je osobno jesen,poslije ljeta naravno,omiljeno doba godine. Sviđa mi se taj jesenji ugođaj,miris kestena,požutjelo lišće,oslabjelo sunce i sve ostalo što daje jeseni takvu čar. Uz sve to još dobijem i hrpu poklona od divnih ljudi što me također veseli. Tom prilikom odlučila sam,kao i svake godine pokloniti neke sitnice samoj sebi. Normalno neću kupiti hrpu stvari odjednom no u ovom postu će se naći stvari koje bih željela imati kroz mjesec,dva. Također voljela bih napomenuti da su to stvari koje su koliko-toliko ostvarive,znači u skladu s mojim financijskim mogućnostima.

Da se razumijemo,ja na wish listu stavljam stvari koje ću doista i kupiti kroz određeni period. Čitala sam već puno,puno wish lista i svaka ima neku svoju čar- od skromnih,ostvarivih želja do stvari o kojima vjerojatno možemo samo sanjati(ili mnoge od nas). Ne želim duljiti i filozofirati,pa pogledajte stvari koje ću sama sebi pokloniti.

1. Sleek paleta

Da,da dobro ste pročitale hehe. Još nemam nijednu supergenijalnu Sleek paletu. Zapravo vidjet ćemo da li će i meni uz nju stajati isti pridjev kad ju isprobam. Uglavnom jedva čekam da ju naručim i isprobam. Nisam još sigurna hoću li naručiti s Pink Pande ili Sleek službene stranice i od kojih će se nijansi sastojati. Cijena ne bi trebala biti veća od 80kn.

2. Moschino "Light Clouds"

Parfem koji mi je zapeo za oko prije mjesec-dva prilikom isprobavanja mirisa u Bipi. Čekam neku akciju jer znam da često zna biti jeftiniji od regularne cijene. Lagan,lepršav i ugodan miris; baš po mom ukusu. Cijena mu je 300-njak kn a možete ga kupiti u drogeriji ili parfumeriji. Ja sam ga osobno vidjela u Dm-u,Bipi,Mulleru i Kozmu. Znači gotovo svugdje haha :D

3. Nohaa torba

Torbe koje sam uočila i saznala da postoje zahvaljujući jednog divnoj beauty blogerici. Hvala :)) Sve u svemu,torbe su divne i čine se kvalitetne. Svoju sam već naručila i čekam ju s nestrpljenjem pa ćete i moje dojmove čuti uskoro. Jeste li vi čule za ove torbe? Sviđaju li vam se ili ih možda već imate? Cijene im se kreću od 200-njak do 550kn.

4. Nike Air Max tenisice/Timberland cipele

Sigurna sam da u bližoj budućnosti tj. ovoj godini neću kupiti oboje pa sam ovo navela kao 1 želju. Vjerojatnije će to biti roze Timberlandice jer one klasične već imam,a tenisice će pričekati proljeće ili neko sniženje. Makar meni se oboje čini potrebnim,kao i uvijek.

5. Knjiga 1000 dana proljeća

Ova knjiga očarala me na 1. pogled - haha,laže,lažem i prije toga. Stvarno pratim rad tj. putovanja Tomislava Perka već neko vrijeme i divim mu se zasada,dok i sama ne isprobam sve te "gluposti" jednog dana,nadam se. Ukratko za sve vas koji neznate radi se o Hrvatu koji putuje s minimalnim financijama i pokazuje da se sve može kad se hoće. Zapravo moglo bi se reći da je običan dečko koji uživa u putovanjima,na neki način spaja ugodno s korisnim i prenosi to upravo nama. Možda nije iskusan u tome kao neki drugi naši,cijenjeni i priznati putopisci no meni se najviše od svih njih sviđa ovaj čovjek. Svakako provjerite njegove zgode i nezgode,nećete požaliti i možda bi za početak mogli kupiti njegovu knjigu kao ja. Cijena je oko 100kn.

I mislim da je tu kraj mojoj skromnoj wishlisti. Postavila sam si realne ciljeve i radim na ostvarenju istih,bar se nadam. Slike nisam stavljala jer baš i ne želim imati slike skinute s interneta na blogu,možete provjeriti i sami kako izgleda određeni proizvod :))
Što vam se od ovoga najviše sviđa,a što možda već imate? Pišite u komentarima :D

1 komentar:

  1. Nadam se da ćeš si priuštiti sve s ove liste i biti happy, happy ;))

    OdgovoriIzbriši