srijeda, 27. kolovoza 2014.

Fix it!


Sigurna sam da u svojoj kozmetičkoj torbici ili na ormariću sa šminkom imate poneko slomljeno sjenilo ili rumenilo i mislite da ga trebate baciti jer nema smisla pokušavati nešto napraviti s njim. Varate se,pročitajte nastavak ili samo pogledajte slike i zauvijek će vam u glavi ostati ovaj jednostavni postupak popravljanja(ako već nije).

Evo i mojeg slomljenog "Diego dalla palma" rumenila,puklo je pri padu. Iskreno još se i dobro držalo koliko je puta palo prije toga.























Najprije sam uzela čačkalicu(možete se poslužiti i štapićem) te sve izmrvila do najsitnijih komadića.Te komadiće vratila sam u kutijicu od rumenila.






















Nakog toga uzmete alkohol i dolijete ga na usitnjeno rumenilo. Nemojte pretjerivati,prvo dodajte nekoliko kapljica,a poslije ćete miješajući osjetiti koliko je još potrebno da se napravi gusta kaša/smjesa. Ako kod kuće nemate alkohol(onaj iz ljekarne) možete probati nekim prozirnim žestokim pićem npr. poslužite se vodkom ili rakijom. I javite rezultate ako probate.





















Na kraju svega dobit ćete gustu smjesu/kašu koja se mora sušiti na suncu/radijatoru bar 1 dan. Vidjet ćete,bit ćete zadovoljni rezultatom ;)


























P.S vjerojatno ste primjetili da su ove fotke kvalitetnije od predhodnih,napravljene su fotićem koji sam posudila frendici. Uskoro ga vraća pa nastavlja s ovom kvalitetom,uslikane su vjerovali ili ne prošle godine kad sam također željela otvoriti blog,na kraju sam odustala. Pa eto došao je dan za ovaj post,malo kasnije od predviđenog ali eto :)

3 komentara:

  1. sve sam ja to napravila i opet mi se sjenilo raspalo

    OdgovoriIzbriši
  2. Probaj opet,meni stvarno super funkcionira,a vidjela sam i slično na stranim you tube kanalima :))

    OdgovoriIzbriši
  3. super! koristan clanak, isprobati cu :)

    OdgovoriIzbriši