četvrtak, 4. lipnja 2015.

L'oreal Volume Million Lashes maskara

Znate ono kad imate omiljenu maskaru koja odlično radi svoj posao i ne vjerujete da ćete naći neku toliko dobru,a opet ne brutalno skupu. Upravo sam takvog mišljenja bila već par godina otkad sam otkrila svima dobro poznatu Maybelline Colossal Volum' Express maskaru. Kupovala sam i gomilala ostale svo to vrijeme,no nakon isprobavanja svake od njih zaključila sam da imam i bolju od njih i pospremila ih u ladicu da čekaju neke bolje dane.

Prilikom jednog posjeta Bipi,ne znam po kojoj logici,zaključila sam da trebam novu maskaru. Već sam u ruci imala Maybelline maskaru kad me neka viša sila odvukla do L'oreal police i tamo sam odabrala upravo ovu. Kako to obično biva,kad vidim da bih mogla imati neki proizvod koji još nisam isprobala izgubim razum i ne razmišljam koliko dotični košta,da li sam ikad čula išta o njemu bilo loše ili dobro i kakve će biti posljedice te kupnje. Moje oduševljenje je brzo splasnulo,onog trenutka kad sam došla kući i počela čitati recenzije koje su bile poprilično podijeljene. Postala sam jako skeptična oko ove maskare,ali sam joj ipak odlučila dati šansu. I wow pa to čudo je meni odlično. :D


Ova maskara odlično produžuje trepavice i daje im zadovoljavajući volumen što joj je i glavna zadaća. Mogla bi se svidjeti curama koje imaju problema s pronalaskom maskare koja će produžiti njihove gotovo neprimjetne trepavice.Ne trusi se,ne preslikava na kapak,nema grudica i ne slijepljuje trepavice,a ove 4 stvari meni su dosta važne kod svake maskare. Također vrlo je postojana i meni izdrži cijeli dan,do trenutka kad je ne skinem s očiju.

Usprkos tome što je meni ova maskara divna i krasna ima karakteristike koje bi nekome mogle zasmetati. Maskara nije vodootporna i neznam koliko je pametno ići s njom u more/bazen ili koliko bi izdržala kišne kapi. Također tekstura joj je dosta mokra međutim kroz tjedan dana korištenja stanje s tim se normalizira.



Ima gumenu četkicu koja je savitljiva što zapravo i ne primjećujete ako ju zaista ne pokušate saviti. Odlična stvar kod ove četkice je što na njoj ne ostaje višak maskare,imam osjećaj da se maskara pravilno dozira. Baš onoliko koliko mi treba da nanesem na jedno oko,a opet dobijem ultra duge trepavice. 

Maskara dolazi u elegantnoj crno-zlatnoj ambalaži i ima je 9,2 ml. Preporučljivo ju je upotrijebiti u roku u 6 mjeseci kao i gotovo svaku maskaru,jel. Možete ju naći u gotovo svakoj drogeriji (DM,Kozmo,Bipa,Muller) po cijeni od 100-tinjak kn.


I evo kako to izgleda na mojim trepavicama.

Jeste li probali ovu maskaru? Kakva Vam je? Ako niste,planirate li ju možda kupiti? :D

Broj komentara: 18:

  1. Najbitnije je da se ne trusi. :D
    Hvala za recenziju, detaljna je i sigurna sam da cu prvom prilikom probati maskaru. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je po tom pitanju :) Samo naprijed po pitanju isprobavanja, imaš moje preporuke :D

      Izbriši
  2. Odlična recenzija! :D

    Meni ambalaža izgleda luksuzno i skroz je privlačna oku. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Daaaa, skroz je privlačna ambalaža. Kao i maskara kad ju koristiš :D

      Izbriši
  3. Isprobala sam običnu volume million lashes i onu za zelene oči i obje su mi bile dobre :) onako maskare za svaki dan, ali opet bolje od prosjeka jer se ne truse i postojane su :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, definitivno bolje od prosjeka :D Super da se i tebi svidjela :)

      Izbriši
  4. imala sam ju, cak 3 sam ih potrosila tokom ovih godina, efekt koji daje trepavicama je odlican li nazalost meni samo vodootporne maskare pasu jer mi se obicne sve rastope, probala sam i njezinu vodootpornu verziju ali je bila suha i ni priblizno nije radila dobar efekt kao ova normalna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam isprobala vodootpornu verziju, šteta što je loša. :/ Efekt je definitivno neizostavan :D

      Izbriši
  5. Imala sam takvu maskaru, samo moja nije bila extra black.. Kad sam ju sebi stavljala nije me oduševila, ali zato kad sam druge šminkala bila je savršena :) ❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta što tebi nije odgovarala, ali dokaz da smo svi drugačiji :D Meni je super maskara, kao i curama koje si šminkala :)

      Izbriši
  6. Neznam zašto ali imam ružnu naviku da uvijek kupujem istu maskaru. Dosadile su mi već iste pa volim sada isprobavati nove,ovu sam mjerkala kupiti ili ne nisam fan gumenih četkica ali zvuči ok.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj mi, nisam ni ja, ali ovoj praktički ne primjetiš da je gumena ako ne ideš malo detaljnije gledat u savijat :D Super je četkica! Tako da ako budeš u prilici imaš moje tople preporuke :)
      A za maskare, ja kupujem samo da kupim ponekad pa mi onda nažalost loša bude :D Pa onda bolje igrat na provjereno nego trošit nepotrebno ;)

      Izbriši
  7. Nisam probala li vjerujem da bi mi odgovarala, meni su sve maskare dobre :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajd super da si te sreće :D Ali ipak, imaš li možda neku koja ti je najdraža? :)

      Izbriši
  8. maskara je jedna od onih kozmetičkih stvari kod koje ponekad vrijedi riskirati, jer svakoj odgovara nešto drugo,,, neke koje su meni koma, drugima su super i obrnuto :D
    a tko će isprobavat, ako ne mi blogerice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, maskara i puder su nešto po čemu smo više manje svi individualci :) Haha slažem se, mi moramo imat i ono dobro i ono loše da budemo zadovoljne jer sve moramo probat :D

      Izbriši
  9. Imala sam je, no dala sam ju mami. Super razdvaja trepavice, nema grudica, ali vise volim malo gusce maskare za efektniji pogled :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel se mami sviđa maskara? :)) Meni je i po tom pitanju odlična, mislim da mi efektan odnosno pogled koji tražim :D

      Izbriši