petak, 22. svibnja 2015.

Wet'nWild ruževi za usne

Odlučila sam iskoristiti ovaj tmuran,kišni dan za pisanje još jedne recenzije. Imam milijun ideja u glavi,ali vrijeme neće surađivati i gotovo sve fotke danas ispale su ultra loše. Koso,mutno ili loše zbog osvijetljenja. Uostalom prosudite sami. Jedva sam izvukla i ove četiri. A o slikama kako ruževi izgledaju na usnama da ni ne govorim. Volite li vi kišu? :D
Ali dosta o mojem hejtanju kiše,ajmo na ove ruževe koje imam već dosta dugo,a sada sam dojmove o njima odlučila reći i vama.

 
Da odmah krenem s negativnom karakteristikom,manom na kojoj svi oni koji posjeduju ovaj ruž sigurno zamjeraju. Pakiranje je kaos,blagi užas. Vidite da je plastika na prvi pogled i opip. Osim toga, dio ruža strši van i vrlo lako možete zakačiti poklopcem po samom ružu i otkinuti komadić ili napraviti udubljenje. Što znači da morate biti jako oprezni prilikom zatvaranja. Uz sve to vrlo lako možete i slomiti ruž,što se i meni desilo sa jednim od ova dva. Mislim da bi Wet'nWild trebala početi čitati recenzije i nekako popraviti stvar jer ovo nema smisla,mislim da je ovo najgore pakiranje od svih proizvoda koje sam dosada isprobala. Također i sami vidite sa slike da slova brzo blijede i nestaju što se meni osobno ne sviđa. Super je jedino što je ambalaža prilikom kupnje zapakirana u prozirnu foliju pa možete biti sigurni da nitko nije imao svoje prstiće na tom ružu prije vas.



Ali,što se kvalitete samog ruža tiče ostala sam pozitivno iznenađena.Jako dobra pigmentacija,čak jedna od ponajboljih što se tiče drogerijskog ranga. Potrebno ga je vrlo malo da date usnama intenzivnu boju. Uz to,dobivate i dobru trajnost pa možete očekivati da potraje na usnama nekoliko sati,točnije oko 3 sata bez dodira sa jelom i pićem. U tom slučaju,ostavit će trag na čaši i brže nestati s usana. 

Iskreno,očekivala sam da mat finiš koji ruž daje dodatno isuši moje usne,no to se nije dogodilo. Ugodan je za nošenje i daje usnama potrebnu njegu. Jedino mislim da baš i nije primjeren za već ispucale i jako isušene usne jer dodatno naglasi nedostatke. Budući da sam proteklih nekoliko tjedana dosta koristila MAC ruž koji dosta isuši usne isprobala sam kako će se ovaj ruž ponašati na takvim usnama i efekt mi se nije svidio. Svakako preskočite korištenje u tim periodima,kada imate sličnih problema jer to baš ne izgleda najljepše.


Ruževe možete naći u 13 nijansi i većina njih jednostavno nije za mene što se samih nijansi tiče. Budući da ja volim nude nijanse kojih baš i nema,logičan izbor je bio jedino Bare It All. Uz to sam se ohrabrila i uzela dosta intenzivnu tamno crvenu,Cinnamon Spice koju ne nosim baš često.

Možete ih kupiti u pojedinim DM-ovima s Wet'n Wild stalcima. Cijena im je 22,90kn. Ako naiđete na nijansu koja vam se sviđa i treba vam, uzmite ju. Dobar su omjer cijene i kvalitete ako se zanemari ambalaža.
 Imate li možda koji Wet'n Wild ruž ili neki drugi njihov proizvod? :) Napišite svoje dojmove, baš me zanima :D

Broj komentara: 7:

  1. Wet n Wild kozmetiku uvijek preskačem upravo zbog ambalaže. Izgleda mi kao jeftina kineska kozmetika.
    Jedini proizvod koji sam željela kupiti je ruž o kojemu si pričala Bare it all jer je dupe MAC-ovog Velvet Teddy. Trenutno posjedujem jedan njihov ruž koji mi je kupila prijateljica za rođendan u nijansi Smokin' Hot Pink, nisam ga još ni isprobala. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja zasad imam ruž i tuš, a voljela bih isprobati i puder o kojem sam čula pozitivne komentare :D
      U svakom slučaju, ambalaža je najveći problem ovih proizvoda :/

      Izbriši
  2. Pakovanje ruževa je noćna mora! Nažalost, w'n'w mi nije dostupan, ali isprobala sam par proizvoda i opraštam im to užasno pakovanje, jer mi se ruževi zaista dopadaju :) obje nijanse mi se dopadaju, ali cinnamon spice mi se mrvicu više sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će i oni shvatiti da je ambalaža problem te ju promijeniti. :)

      Izbriši
  3. Imam vec par ovih ruzeva i svi su mi odlicni, WnW opcenito kao brend dosta volim otkad je dosao k nama, jeftin je, a kvaliteta proizvoda toliko dobra da ignoriram losa pakiranja :D lijepe si boje izabrala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se dvoumim dal da kupim još koji ili ne upravo zbog ambalaže. I manjka nude nijansi. Kvaliteta je super, slažem se :D

      Izbriši
  4. Imam jedan ruž i rumenilo, rumeniilo je odlično, za ruž se slažem sa svime što si napisala :)

    OdgovoriIzbriši