ponedjeljak, 5. siječnja 2015.

Manhattan Perfect Eyes paleta

Bok svima! Danas vam tipkam recenziju ovih Manhattan paleta koje imam već neko vrijeme i znam se često poslužiti njima. Pa da odmah krenemo :D


Prva paleta nosi naziv Bronze Effects,što je dosta jednostavan i logičan naziv za ovu paletu. Sastoji se od 3 nijanse koje su po meni baš prikladne za novogodišnji look - bijele,žuto-zlatne i brončane. Ovu paletu ulovila sam na sniženju u DM-u za 19,90 i smatram je jako dobrim ulovom.


Druga paleta koju posjedujem nosi naziv Rosy Wood i sastoji se od nježno ružičaste,ljubičasto-sive i smeđe nijanse. Nju možete koristiti i za dnevni look ako volite jače naglasiti oči.



Na poleđini od obije palete možete naći ovakvu sličicu koja vam pojašnjava kako da iskoristite ovu paletu. Ja se osobno ne držim ovoga jer gotovo nikada ne koristim baš sve nijanse iz jedne palete,ali smatram da je super za cure koje su tek počele sa šminkanjem. Definitivno koristan savjet i uputa.

Kao i u svakoj standardnoj paleti tako i u ovoj dolazi i četkica koja i nije previše korisna i mislim da sam izgubila obje. Preporučeno je da paletu iskoristite u roku od 24 mjeseca.

Što ja kažem?

Moj ukupni dojam o ovim paletama je pozitivan,solidne su kvalitete i pigmentiranosti te se sjenila ne truse i lako se blendaju. Uz bazu sjenila traju dosta dugo iako ja osobno rijetko koristim isključivo sjenila iz ove palete za svoj look. Također smatram da je super za cure koje tek počinju sa šminkanjem ili nisu previše spretne u jer se nijanse baš super preklapaju i nadopunjuju. Uglavnom,ova trio paleta je ostavila pozitivan dojam na mene.

Cijena,ambalaža,dostupnost...
Ove palete možete naći u DM-u i Bipi,za ostale drogerije stvarno nisam sigurna po cijeni od 60-ak kn. Smatram da je to malo previše jer za istu cijenu možete kupiti toliko hvaljenu Sleek paletu no morate uzeti u obzir da nisu svima dostupne čari internetske kupnje. Sjenila dolaze u klasičnoj plastičnoj ambalaži solidne kvalitetete,stvarno ništa posebno no opet nije neka nekvalitetna plastika koja se raspadne nakon 2 tjedna.. Iako moram priznati da bi bila privlačnija u nekoj ljepšoj ambalaži. I koliko sam uspijela saznati ovu paletu možete naći u 10-ak kombinacija iako u našim drogerijama sam vidjela maksimalno 5 kombinacija. Sasvim solidan izbor,svatko može pronači nešto za sebe ;)

Jeste li isprobale ovu paletu? Kako vam se čini?

Broj komentara: 14:

  1. Nisu me nikada privlačila ova sjenila zbog omjera cijene i količine koja se dobije. Znam da ih ljudi dosta hvale, ali uvijek ih preskočim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za tu cijenu možeš kupiti palete koje ćeš definitivno više koristiti tako da nisi ništa propustila :D

      Izbriši
  2. Super recenzija i uvik kažen da ću nešto ovako probat, ali ne. Dok ima essence, catrice ili alverde proizvoda ja manhattan i slično uvik zaobiđen. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dok su akcije uvijek se može naći zgodnih proizvoda koji inače spadaju u viši rang drogerijskih proizvoda pa navali i isprobavaj ;) Makar i meni je neizmjerno drago kada naiđem na odličan Essence ili Catrice proizvod jer znam da neće biti velik udarac mojem džepu kada ga slijedeći put kupim :D

      Izbriši
  3. Ajme, ja sam skroz zaboravila na ove palete, a baš su mi odlične bile :) Ne znam ni sama koliko sam pakiranja potrošila, samo je moje bilo Magic Duo i to u nijansi Golden Brown :) Moja prva paleta sjenila ikad <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super su za početnike tako da mi je drago da si i ti nekad prije posegnula za njima :))

      Izbriši
  4. NIsam nikad obratila pažnju na njih,ali što si rekla malo cijena je povisoka.
    Iako boje mi se jako dopadaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh da nažalost cijena im je mana. Da,i super su kombinacije boja. :)

      Izbriši
  5. Baš nikad previše ne obraćam pažnju na ta Manhattan sijenila, niti im je omjer cijene i kvalitete pretjerano dobar , aniti imaju neke lijepe kombinacije sjenila, ove palete se čine ok ovako za svakodnevne lookove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se oko omjera cijene i kvalitete,nije da su palete loše nego jednostavno mogu se naći puno isplativije i jednako kvalitetne cijene u tom rangu. :D Dok se oko drugog dijela ne slažem baš,meni su nijane i kombinacije super :P

      Izbriši
  6. Baš mi se sviđaju nijanse, iako iskreno nisam baš ni obraćala pažnju na njihova sjenila :/ ne znam, nekako mi to uvijek promakne, moguće da je i zbog žnj pakiranja, da je barem malo više upečatljivije..i nisam znala da im je cijena cca60, i baš kao što si rekla za tu cijenu se kupi paleta, a ne tri sjenila..doduše, sviđa mi se pigmentacija i to što se ne truse..hmm, možda im dam priliku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bolje da uloviš pokoju Sleek paletu za tu cijenu :)) Ipak sam ja bila previše znatiželjna i morala isprobati ove Manhattan palete.

      Izbriši