srijeda, 10. rujna 2014.

New in #2





I došlo je "back to school" razdoblje,za mene razdoblje kada se opraštam od ljeta i svih dobrih stvari poput mora,sunca,beskonačnog izležavanja. S druge strane volim sve te kupovine prije škole,od bilježnica i pribora do odjeće,obuće i sličnog. Nažalost ili na sreću ovo je zadnja godina te euforije prije povratka u školske klupe. Neznam kako je s vama na faksu,isto imate takve "pripreme" prije ? 




Evo za početak tu je školski pribor,bilježnice,hrpa šarenih papirića i markera. Obožavam da sve bude šareno kad učim i zato sam se naoružala hrpom stvari. Meni zbilja ponekad olakša učenje,vrijedi probati.





U Dm-u sam na sniženju ulovila još nekoliko olovaka -3 za oči i 1 za usne. Cijene su se kretale od 4,50 koliko sam platila She olovku do 8,90,a toliko su stajale preostale 3,Deborah i Manhattan. Još je tu i Manhattan bijelo sjenilo te Max Factor balzam za usne. Priznajem za ovo nisam znala prije i nisam ga nikad vidjela na policama,ali eto završio je u mojoj košarici. Moram li reći da je sve navedeno bilo sniženo?
Kupila sam i 2 maske za lice te 2 maske za kosu. Također se u košarici sasvim slučajno našla ova Hipp krema koja se pokazala odličnom i definitivno je trenutno moj favorit.





Stalno isprobavam nove šampone,evo još jednog. Iako sam pronašla jednog koji je super za moju kosu i spomenula sam ga u favoritima za kolovoz rijetko kupim koji šampon dva puta. Možda se ponovno vratim onom,tko zna. Cijena ovog syoss šampona je 29,90. Jeste li vi isprobale ovaj šampon? Kakav je,ako jeste?




Bila sam u potrazi za novom torbicom,moram reći da mi je stvarno hitno trebala. Najprije sam planirala naručiti Pepe Jeans yves torbicu,a kad sam ugledala ovu odustala sam od spomenute zbog 2 razloga -cijene i brzine kojom će doći u moje ruke. Ova je bila dosta povoljnija te odmah dostupna. Kupljena je u Accessorizu,onom "pravom" za 160 kn. Sviđa mi se boja i oblik,a ovaj lanac se može skinuti. Za mene super ulov.





I sada prelazimo na odjeću,ova majica je iz H&M i ako se ne varam plaćena je 69,90. Ništa posebno,obična majca kratkih rukava.




Klasična vestica,ovaj put u rozoj boji. Ovo mi je treća takva iz H&M,imam već sivu i krem. Cijena je bila 79,90.




Dolazi jesen i oštra zima,a ja baš nemam majice dugih rukava koje mi se i dalje sviđaju. I da iskreno nemam pojma što piše na njoj,lijena sam da idem na prevoditelj haha :D Cijena je bila 69,90.




Još jedna majica iz H&M,ova je čipkasta i najviše mi se sviđa od svega kupljenog tamo. Super se može kombinirati te je mogu nositi u "casual" i nešto svečanijem izdanju. Cijena je bila 100kn.

I za kraj stvari kupljene u Adidasu. Kao to vidite na slici su samo tajice iako sam kupila još vesticu i majicu koje baš i nisu fotogenične. Googlajte ako vas zanima,svojih slika nažalost nemam. Obožavam Adidas i nije mi žao izdvojiti novce za te stvari. Ove tajice su mi bile potrebne za treninge i tjelesni,dok su ostale stvari kupljene random.

Adidas Flower Tref,crna ; cijena 220kn
Adidas Firebird,crna ; 489kn
Adidas tajice ;209kn

I da za kraj,skoro sam zaboravila tu su niske plave starke. Cijena je bila 449 kn ako se ne varam.

I to je sve za ovaj post,što vam se od ovoga svidjelo? Što smatrate da nije za vas? Pišite,ostavite komentare i čekajte sljedeći post ;) Jer uskoro slijedi novi giveaway,možda se nađe koja od kupljenih stvarčica.

3 komentara:

  1. torbica i majica iz hm-a savršene :) iako više ne idem ni na fax,ni u srednju kupim si tu i tamo neku šarenu i veselu bilježnicu :D rainbow flower

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je torbica presuper,hvala :) Haha znam,meni je žao ponekad pisati u bilježnice koje kupim zbog odličnih korica

      Izbriši
  2. Kupila si super stvari i odlično si prošla u DM-u. :)

    OdgovoriIzbriši