nedjelja, 21. rujna 2014.

L'oreal mat magique

Evo i moje prve recenzije na blogu te posta nakon dužeg vremena. Jednostavno imam neke obaveze koje me iz dana u dan spriječavaju da izbacim nešto novo,recenziram pokoji proizvod ili napravim tutorial. Nadam se da će se to promijeniti,no sad krenimo s recenzijom ovog L'oreal pudera.



Što L'oreal kaže?

Nevjerojatna tekstura...Otkrijte Mat'Magique puder za 12H savršenog,mat i baršunastog tena. Puder lagane i pjenaste teksture koji je savršeno prilagođen Vašoj koži. Za osvježen ten bez neželjenog masnog sjaja.

Što ja kažem?

Mislim da je ovo moj drugi L'oreal puder koji sam kupila i ovaj se pokazao boljim od predhodnika. Vrlo je lagane teksture,pod prstima je baršunast te se vrlo lako i dobro stapa s kožom. Iako mi se na drugi pogled(kod kuće) činilo da sam uzela pretamnu nijansu čim sam ga nanijela na lice primjetila sam da se savršeno stapa s bojom kože te se razlika u nijansama ne prijeti(osim ako ne uzmete par nijansi tamniji ili svjetliji). Prekrivanje mu nije bajno,za moju kožu sasvim dovoljno,no cure s većim problemima na licu zaboravite ovaj puder osim ako ga ne namjeravate koristiti kao neku vrstu podloge. Za mene je on poput neke bolje verije BB kreme koja ujednači ten i prekrije lagano crvenilo. Budući da ja nemam masnu kožu ne mogu reći kako djeluje na tom području no po meni nije za cure suhe kože jer će im vjerojatno još jače isušiti lice. Također valja spomenuti da nije istina da na licu traje 12 sati,realno oko 5-6 sati. Neznam,možda neke cure imaju bolja iskustva na tom području iako čisto sumnjam.

Cijena,pakiranje,izbor nijansi

Uobičajena cijena proizvoda je 79,90kn dok sam ga ja ulovila na sniženju za 28kn. Definitivno nije puder koji bih kupila po punoj cijeni i nakon što sam ga isprobala smatram da toliko i ne vrijedi. Da me krivo ne shvatite svaka cura treba imati  kvalitetan puder,ako joj je potreban i biti spremna izdvojiti određeni iznos za njega,no za taj iznos ima puno boljih pudera za naći.

S druge strane meni se jako sviđa pakiranje,vrlo je praktično i neće vam se polomiti ili razbiti. Ne zauzima puno prostora i lako ga možete ugurati u neki manji pretinac. Dolazi u ambalaži od 25 ml i dosta se brzo troši.

Također solidan izbor nijansi,dolazi u 6 različitih nijansi i mislim da ćete sigurno naći neku koja se stapa s vašom kožom. Moj je nijansa 03 Light Sand,a ostale možete pogledati na njihovoj stanici ili u nekoj drogeriji s L'oreal puderima.

Ocjena: 3/5

Jeste li isprobale ovaj puder? Koji su vaši dojmovi? Namjeravate li ga kupiti nakon ova recenzije? Pišite u komentarima :))

+slike,nažalost nisam ga slikala kako izgleda na licu



Kao što vidite boja se prilagođava koži te se razlika gotovo ne primjeti. Budući da mi je na unutrašnjoj strani ruke koža svjetlija nego na licu razlika u nijansama nešto je više primjetna.





Spomenula sam još i ne baš neku jačinu prikrivanja. Na ovim slikama možete to i vidjeti,trag od markera se vidi i nakon 2 sloja pudera. Neće vam previše pomoći u prikrivanju neke primjetne bubuljice.


Broj komentara: 10:

  1. Imam ovaj puder, mislim čak istu nijansu, i slažem se pokrivanje mu je nikakvo, nekako mi ima djelovanje poput BB kreme. A u pakiranju je većinom prazan prostor zato se i troši brzo O.o

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po meni bi uobičajena cijena trebala biti 30-ak kuna,definitivno ne vrijedi više. Neznam,možda netko ima pozitvno iskustvo no meni je ovo više BB krema,točno kako i kažeš :)

      Izbriši
  2. ima ga manje nego što je uobičajeno, obično se dobije 30 ml, pa je možda zato nešto jeftiniji iako je i to previše. gdje si ga uhvatila za samo 28 kuna? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U dm-u,znaš ona ljetna sniženja određenih proizvoda. Najprije je bilo "wow kako je jeftin i još k tome L'oreal" a sada je: "meh". :)

      Izbriši
  3. Ovaj puder je meni skrooooz bzvz. Koristila sam ga pre, a onda su bubuljice pocele da mi izlaze od njega. Nikakva pokrivenost, a videćeš da ubrzo nećeš moći da ga iscediš iz tube, jer je gust, a tuba tvrđa, pa sam ga ja presula u neku teglicu i od tad ga nisam pipnula.
    Stvarno su mogli bolje. Za manje pare se mogu kupiti mnogo kvalitetniji matirajuci puderi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na svu sreću još nisam bubuljice od njega dobila haha :)
      Slažem se!

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Pa baš mi je drago čuti da nekome odgovara :) Svi smo jedinstveni,ukusi su različiti i volimo drugačije stvari,u ovom slučaju pudere haha :D

      Izbriši
  5. Uf meni se čini da meni ne bi odgovarao :/ a i nema mi zamjene za revlon colorstay :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije vrijedno trošiti novce na isprobavanje pudera ako već imaš neki ultra dobar :D Makar mi žene iznosimo to u teoriji,u praksi je nešto(puno) drugačije. :P

      Izbriši